LGS YARIN YAPILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liselere Geçiş Sınavı (LGS), yarın yapılacak. Milyonlarca öğrencinin kaderini belirleyecek olan sınav öncesi adaylar heyecanlı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) Liselere Geçiş Sınavı (LGS), yarın saat 09.30’da başlıyor. Fen, sosyal bilimler, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin teknik bölümleri ve proje okulların olduğu 1.367 kurum, bu sınava göre öğrenci alacak. Yaklaşık 1 milyon öğrenci, 126 bin 510 kontenjan için yarışacak. Ayrıca 80 özel okul da bu sınavı kullanacak.

BELGELERİ EKSİK OLAN SINAVA ALINMAYACAK

Salona yerleştirmenin zamanında olabilmesi için öğrencilerin, en geç saat 09.00’da fotoğraflı sınav giriş belgesi ve kimliğiyle sınava girecekleri yerde olması gerekiyor. Belgeleri olmayanlar alınmayacak.

KAYGINIZI YENİN

Ayrıca en az iki siyah kurşun kalem, kalemtıraş, leke bırakmayan silgi getirilecek. Uzmanlar, son günün başarı için kritik olduğunu söyleyerek, adayları kaygı ve stresleriyle başa çıkmaları konusunda uyarıyor

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

LGS YARIN YAPILACAK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x