KURTULUŞ ETKİNLİKLERİNDE PROTOKOL TAM KADRO!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı ve Sonkurşun Anıtında düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törende Kaymakam Tuncay Sonel, Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Ahmet Akın, Namık Havutça, Garnizon Komutanı ve 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Jandarma Komutanı Murat Duman, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri yer aldı. İlk olarak Cumhuriyet Meydanında saat 10.00’da düzenlenen törenler Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Belediye Başkanı Dursun Mirza, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Mirza, yaptığı konuşmada: “Bugün özgürce yaşadığımız bu topraklar ve bizlere bırakılan Türkiye Cumhuriyeti, ulusumuzun canı pahasına sahip çıktığı, ay yıldızlı bayrağımıza can veren aziz şehitlerimizin kanlarıyla vatan yapılan kutsal topraklardır. Bu güzel günlerin değerini lütfen çok iyi bilelim. Geçmişte yaşananları bir hikaye gibi değil de, her zaman yine aynı sıkıntıları yaşayabileceğimiz bilinciyle ve ders alarak hatırlayalım” dedi. Başkan Mirza’nın konuşmasının ardından Bandırma Belediyesi Halkoyunları Topluluğu, meydanda Kurtuluş Günü coşkusunu paylaşan Bandırmalılara keyifli gösteri sundu.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin arından saat 11.30’da Ayyıldıztepe Sonkurşun Anıtındaki törene geçildi. Burada şehitlerimiz için anıta çelenk sunumu ve saygı duruşunu ardından saygı atışı ve duaya geçildi. Son olarak törene katılan vatandaşlarımız için Bandırma Belediyesi tarafından pilav ayran ikramı gerçekleşti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KURTULUŞ ETKİNLİKLERİNDE PROTOKOL TAM KADRO!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x