KORONAVİRÜSE KARŞI ERDEK ÖRNEK PROJE PROJE İLE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülke genelinde baş gösteren salgın sebebiyle, belediyeler ve özel sektör tarafından her geçen gün farklı yöntemler ve dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Kapıdağ kırsal mahallelerini ve Erdek merkezinde birçok yeri kendi imkanları ile dezenfekte çalışması yaptıran Yaşar Ceyhun Mırız, farklı bir çalışma ile tekrar Erdek’li vatandaşlara destek oluyor.
Kişisel dezenfekte istasyonu hazırlatan Mırız, Erdek’te vatandaşların en yoğun olduğu bölgelerden birine bu istasyonu kurdu.

Havuzlu meydan da bulunan toplu taşıma duraklarının hemen yanındaki alana kurulan istasyon sayesinde, vatandaşlar insan sağlığına zararı olmayan dezenfektanların kullanıldığı istasyonda, dezenfekte olabilecek.
Püskürtme tekniği ile çalışan istasyonda tam boy dezenfektesi gerçekleştirilecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlık Başkanlığı oluru ve Yaşar Ceyhun Mırız’ın Erdek Belediye Başkanlığı ile yaptığı görüşme sonucu Erdek belediyesine ait olan yere yerleştirilen istasyon, bugünden itibaren hizmete başladı.
Kişisel dezenfekte istasyonunu kendi imkanları ile yaptıran ve vatandaşın kullanımına sunan Mırız, “Yaptırdığımız bu istasyon Türkiye’de ikinci kez yapılan bir sistemdir. Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı dezenfekte ilaçlarını kullanıyoruz ve insan sağlığına zararı olmayan ilaçlardır. İnsan sağlığının önemi ve Erdek’te virüsü engellemek adına seferber olduk. Büyükşehir belediyesi, Erdek belediyesi ve şahsımın çalışmaları ile umuyorum ki bu çalışmalar sonuç verecek ve ilçemiz virüsten etkilenmeyen, kayıp vermeyen yerler arasında olacaktır. Bizler Erdek’te vatandaşlarımızın sağlığı için seferber olduk ama sadece bizim yaptıklarımız yeterli değil. Burada yaşayan herkes kendini ve çevresini özellikle sevdiklerini korumak adına yapılması gereken 14 kuralı uygulamak zorunda. Mümkün olduğunca acil ihtiyaçlar haricinde evlerinden kimsenin çıkmasını istemiyoruz. Evden çıkmak gerektiğinde de sosyal mesafeyi koruyarak işlerini halledip hemen evlerine dönmelerini, eve giriş yaptıklarında da ilk işlerinin ellerini sabunla ve bol suyla yıkamalarını, varsa dezenfekte sıvıları ile arınmalarını istiyoruz.
Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlık Başkanlığına, Erdek Belediye Başkanlığına ve çalışanlarına bu istasyonun kurulmasına onay verdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KORONAVİRÜSE KARŞI ERDEK ÖRNEK PROJE PROJE İLE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x