Konutta Yeni Trend Prefabrik Ev

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerin en çok konuşulan yapı sektörleri arasında yer alan prefabrik sektörü, dünyanın birçok noktasına kendini tanıtmış olup kısa süre içerisinde dünyanın pek çok noktasında kullanılmaya başlanmıştır. Prefabrik yapılar, geniş yapı ağı ile herkesin ihtiyacına cevap vererek kaliteli yapılar ortaya çıkarmaktadır. Evler başta olmak üzere; güvenlik kabinleri, wc banyo, satış ofisleri, genel merkez ofisleri gibi ihtiyaç duyduğunuz her alanda sizlere hizmet veriyor. Prefabrik yapıların kısa süre içerisinde bu denli ses getirmesi nedeniyle yapı sektörleri arasında en iyisi olma gayreti ile birbirinden farklı model ağını piyasada satışa sunmuştur. Özellikle prefabrik ev modellerinde her bir yapının birçok farklı özelliği bulunmasından dolayı kişilere avantaj sağlar. Kullanılan malzemelerin kalitesi, üretim sürecinin kısa süre içerisinde tamamlanması, belirli bir projeye bağlı kalınarak üretilmesi kullanıcılarda büyük oranda avantaj sağlar.

Prefabrik yapılar, deprem ve benzeri doğal afetlere karşın korunaklıdır. Esnek yapılı malzemelerden üretilen bu yapılar özellikle deprem riskinin olduğu noktalarda sıklıkla tercih edilir. İsteğinize göre prefabrik yapıları çelik malzemelerden de inşa ettirebilirsiniz. Çelik malzemelerden inşa edilen prefabrik yapılar uzun süreli kullanım için en uygun olan yapılardır. Paslanmaz, kırılmaz ve aşınmaz bütünlüğü ile sorunsuz bir kullanım sağlar.

Prefabrik yapılar 4 mevsim kullanıma uygun yapılardır. Yağmur, dolu, kar gibi kötü hava koşullarında herhangi bir problem yaratmaz. İzolasyonlu yapısı sayesinde kış aylarında soğuklardan etkilenmede prefabrik yapılar ile sıcacık bir ortam oluşturabilirsiniz.

Prefabrik Konutlar Çevre Dostu Özelliğiyle Diğer Yapılardan Farklıdır

Prefabrik konutların en önemli özelliklerinden bir tanesi çevre dostu olma özelliğidir. Yapım ve kurulum aşamasında herhangi bir inşaat harfiyatı oluşturmazlar. Aynı zamanda düz bir zemin üzerine inşa edilmesinden dolayı kurulum yapılacak alanın kazılmasına ihtiyaç duyulmaz. Yapımında kullanılan malzemeler olabildiğince atığın azalmasına yardımcı olur. Uzun yıllar kullanabileceğiniz malzemeleri içeren bu yapılar maliyet hususunda da bütçenize katkı sağlar.

Prefabrik Konutların Yapım Süreçleri Nelerdir?

Prefabrik konutların yapım süreçleri, konut yaptırmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı konulardan bir tanesidir. Kısa süre içerisinde teslimatı, kolay kurulumları ve demontaj özelliği ile farklı noktalara taşınabilmesi açısından merak edilen yapılardır. Prefabrik konut modelleri tamamen sizlerin isteğine ve yaşam tarzına uygun olarak dizayn edilir. Üretime başlanmadan önce sizlerin istekleriniz doğrultusunda bir ev projesi oluşturulur. Bu ev projesi teknik bilgiye sahip, alanında uzman kişiler tarafından özel programlarda hazırlanır. Evinizin tek katlı, çift katlı ya da toplu konut ihtiyacınızı bu aşamada belirleyebilirsiniz. Evinizin her detayı proje aşamasında sizlerin de onayı dahilinde hazırlanır. Ekstra balkon, teras ve benzeri noktalar isterseniz ekletebilme şansınız bulunur.

Prefabrik konutların proje aşaması kalite kontrol birimleri ve mimarlar tarafından onay aldıktan sonra üretim aşamasına başlanır. Üretimler, özel üretim tesislerinde donanımlı makineler aracılığı ile üretilir. İnsan gücüne az ihtiyaç duyulan prefabrik konutlar hatasız olarak üretilir. Prefabrik konutlarda kullanılan malzemeler 1.kalite olup Avrupa standartlarına uygundur.

Prefabrik konutların yapımı tamamlandıktan sonra nakliye araçları ile kurulum yapılacak alanlara teslim edilerek 2 iş günü içerisinde kurulumları tamamlanarak anahtar teslim sizlere sunulur. Yer ve zemin döşemesi, boya, elektrik ve su tesisatı gibi tüm işlemler hazırdır. Bu işlemler için ekstra ücret talep edilmez. Sizlere zamandan kazandıran prefabrik konutları satın alarak yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Konut Modelleri Nelerdir?

Prefabrik konut modelleri farklı boyut ve ölçülerdedir. Fiyat bakımından uygun olmasından dolayı 2+1 standart ev modelleri sıklıkla tercih edilir. 4 kişilik aileler için uygun büyüklüğe sahip olan 2+1 standart evler istenilen her noktada kullanıma uygundur. Tek katlı müstakil bir yapıya sahip olan bu prefabrik konut modeline balkon ekletebilirsiniz.

Prefabrik konut ev modellerinde villa ve dublex konutlarda en çok talep gören modellerdir. Özellikle büyük ve görünüm olarak da ihtişamlı bir model tercih etmek isterseniz prefabrik villalar tam olarak sizlerin isteğine hitap eden bir modeldir. Prefabrik villa modelleri 114 metrekare büyüklüğe sahiptir. Yukarı kısmında banyo, yatak odası bulunur. Alt kısımda ise; salon, mutfak, hol ve yatak odası bulunur. Kendi isteğinize göre ayarlayarak oda sayısını değiştirebilirsiniz. Modern ve tasarım harikası ev modellerine göz atmak isterseniz satış ofislerine gelebilirsiniz.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Konutta Yeni Trend Prefabrik Ev

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x