Kocabıyık: Vergi ve Harç Muafiyeti Getirilsin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Bandırma Temsilcisi Hüseyin Kocabıyık, en az bir dönem muhtarlık yapan ve görevi sona erenlerin silahlarının her türlü vergi ve harçtan muaf tutulması gerektiğini söyledi.
Muhtarların seçimle iş başına geldiğine ve vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin ilk basamağı olduğuna dikkat çeken Kocabıyık, “Muhtarlarımız günümüz ekonomik koşullarının çok gerisinde özlük haklarına ve çağın gerekleriyle örtüşmeyen çalışma koşullarına rağmen görevlerini son derece fedakarca yerine getirmektedirler” dedi.

Muhtarların, görevleri başındayken de görevleri sona erdikten sonra da birçok konuda mağdur edildiğinin altını çizen Kocabıyık, bu mağduriyetlerden birinin de görev süreleri dolan muhtarların silahlarından alınan harç ve vergiler olduğunu söyledi.
Bazı kamu görevlilerinin emekli olduktan sonra vergi ve harçtan muaf tutulduğunu anımsatan Kocabıyık, eşitlik ilkesi çerçevesinde büyük bir özveriyle kamu hizmeti sunan muhtarlar için de aynı muafiyetin uygulanması gerektiğini sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kocabıyık: Vergi ve Harç Muafiyeti Getirilsin

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x