KOBİ’lere Yönelik Destekler Balıkesir’de Masaya Yatırılacak
KOBİ’ler için hayati önem taşıyan destek ve dönüşüm programları, Balıkesir’de düzenlenecek bir toplantıyla ele alınacak. Balıkesir Ticaret Odası ev sahipliğinde, Balıkesir Sanayi Odası iş birliğiyle organize edilen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı, 3 Haziran Salı günü saat 15:30’da gerçekleştirilecek.
KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu Balıkesir’de
Toplantıya, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’nun katılımı bekleniyor. Bu önemli buluşmada, KOBİ’lerin karşılaştığı zorluklar ve bu zorlukların aşılmasında KOSGEB’in sunabileceği çözümler detaylı bir şekilde ele alınacak. KOSGEB destekleri, dönüşüm programları ve başvuru süreçleri hakkında üyeler bilgilendirilecek.
Balıkesir’deki KOBİ’ler Destek Programlarını Öğrenecek
Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenlediği toplantı, bölgedeki KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmayı ve sürdürülebilir büyümelerini desteklemeyi amaçlıyor. Toplantıda ele alınacak konular arasında şunlar yer alıyor:
- KOBİ’lere yönelik güncel destek programları
- Dönüşüm programlarının içeriği ve başvuru şartları
- KOSGEB’in sağladığı finansal destekler
- KOBİ’lerin rekabet gücünü artırmaya yönelik eğitimler
Tüm Üyeler Davet Ediliyor
Balıkesir Ticaret Odası, tüm üyelerini bu önemli toplantıya davet ediyor. KOBİ’ler, toplantıda uzmanlardan bilgi alarak işlerini geliştirme fırsatlarını değerlendirebilecekler. Toplantının, bölgedeki KOBİ’lerin gelişimine önemli katkılar sağlayacağı öngörülüyor.
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.