KOBİLERE 300 BİN TL HİBENİN KOŞULLARI ANLATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KOBİGEL – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI hakkında Bandırma Ticaret Odası ve KOSGEB Balıkesir İl Müdürlüğü tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi.

KOSGEB Balıkesir Bölge Müdürlüğünde görevli KOBİ Uzmanı Serkan GÜNAY’ın sunumuyla Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere üreticiler yoğun ilgi gösterdi. KOBİ Uzmanı Serkan GÜNAY;  “KOBİ-GEL projesinden yararlanabilmenin ön şartı, KOBİ olmak ve imalat sanayinde faaliyet göstermektir. Bu bakımdan imalatçılarımızın yararlanabileceği bu çalışma için ilk talep toplama sürecimiz başlamıştır. KOBİ tarzı işletmeleri güçlendirmek amacıyla 2016 yılı için programlanan KOBİ-GEL, KOBİ Gelişim Destek Programı’ndan bölgemizdeki imalatçılarımızın faydalanmasını arzuluyoruz. Geri ödemesiz 300 bin lira hibe desteğinin bulunduğu, teknolojik geliştirme odaklı projede 500 bin TL de faizsiz geri ödemeli destek yer almaktadır. Bu geri ödeme proje bitimi ile ödenmeye başlanmaktadır. Özellikle bu projede personel, makine, yazılım ve hizmet destek başlıklarından faydalanılır” diye konuştu.

Toplantıya katılan KOBİ’lerin sorularını da yanıtlayan Serkan GÜNAY,  KOBİGEL projesinin başvurularının 6 Mayıs 2016 Cuma günü son bulacağını, detaylı bilginin KOSGEB resmi internet sitesinden alınabileceğini belirtti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KOBİLERE 300 BİN TL HİBENİN KOŞULLARI ANLATILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x