KIRCI VE MİLLİ EĞİTİM MÜŞTEŞARINDAN BANDIRMA’DA ÖĞRENCİ BULUŞMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ve Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin, Bandırma Yeni Medeniyet Derneği tarafından İlçe Öğretmenevinde düzenlenen bir etkinlikte lise ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı müsteşarı Yusuf Tekin “Toplumumuz sivil toplum örgütlerinin eksiğini her zaman hissetmiştir, Sivil toplum örgütlerinin etkinliği demokratik bir toplum için elzemdir. Bugün gençlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Gençlerin sivil toplum faaliyetlerine katılmaları katılımcı ve demokratik bir toplumun inşası için çok önemlidir ”dedi.

Öğrencilik yıllarında tecrübe ettiği sivil toplum faaliyetleri hakkında tecrübelerini paylaşan Tekin “Sivil toplum örgütleri kamu otoritesinin de şekillenmesinde çok önemlidir, ben de 80’li yıllarda önemli mücadelelerin içinde bulundum. Ama 28 Şubat sürecinde maalesef zor günler geçirdik, Rahmetli Erbakan Hoca bize şimdi üniversitede öğrencisiniz, bir de size 4 üniversite eğitimi kadar bilgi ve tecrübe katacağı STK faaliyetleri içerisindesiniz demişti. O dönemde bunun önemimi pek anlayamamıştık ama daha sonraki dönemlerde bu ifade ile Hoca’nın ne ifade ettiğini daha iyi anladık. Sivil toplum örgütleri hem içerisinde çalışanları hem de bulunduğu toplumu geliştiriyor ve toplumsal dönüşüme yönlendiriyor” şeklinde konuştu.

Gençlerden beklentimiz büyük

Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı’da konuşmasında, Bandırma’da özellikle gençler tarafından kurulan ve gençlik projelerinde çalışan sivil toplum örgütlerine destek olacaklarının altını çizdi. Gençlik dönemlerinden beri aktif olarak sivil toplum örgütlerinde çalıştığını ve bunun kişisel anlamda da bireyi geliştirdiğini ifade eden Kırcı “Yeni Medeniyet Derneğini ve tüm gençlik STK’larına gereken desteği vermek için çalışacağız. Ben de uzun yıllar STK’lar da çalışmaya devam ettim, hala da aktif olarak çalışıyorum. Bandırma ve Balıkesir’de gençlik projelerinin hızlandırılması adına gereken girişimlerimizi hızla yapacağız, Gençlerden beklentimiz büyük bu nedenle ortak projelerde yer almaktan ve bugün burada sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duydum. Sizinle ve diğer gençlik hareketleriyle birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KIRCI VE MİLLİ EĞİTİM MÜŞTEŞARINDAN BANDIRMA’DA ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x