KAZDAĞLARI’NDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ YARATAN ORMAN YANGINI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazdağları’nda kundaklama şüphesi yaratan orman yangını BALIKESİR’in Edremit İlçesi sınırındaki Kazdağları’nda, ormanlık bölgede 4 ayrı noktada aynı anda yangın çıktı.

Kazdağları’nda kundaklama şüphesi yaratan orman yangını

BALIKESİR’in Edremit İlçesi sınırındaki Kazdağları’nda, ormanlık bölgede 4 ayrı noktada aynı anda yangın çıktı. Söndürme ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışma başlatırken, akıllara kundaklama şüphesi geldi.

Kazdağlarının Edremit sınırındaki ilçeye bağlı Avcılar Köyü’nün üst kısmında yer alan kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık bölgede, 4 ayrı noktada, dün saat 13.00’te yangın başladı. Bölgeden yükselen dumanları gören köylüler, yangını orman ekiplerine ve jandarmaya bildirdi.

Balıkesir ve Çanakkale Orman Bölge müdürlüklerine ait 2 helikopter havadan, çok sayıda arazöz ve iş makinesi ise karadan çalışma için bölgeye yönlendirildi. Büyükşehir ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleriyle birlikte ormanlık alanda söndürme çalışması başlatıldı. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Öte yandan yangını 4 ayrı noktada aynı anda başlaması kundaklama şüphesini akıllara getirdi. Yangını söndürmeye çalışan ekipler, diğer yandan yangını çıkış nedeninin de belirlenmesi için araştırma yapıyor.

 

  Kaynak: haberler.com/balıkesir

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KAZDAĞLARI’NDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ YARATAN ORMAN YANGINI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x