KAYNAKLARIMIZ DAHA VERİMLİ VE DAHA ETKİN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediyemiz araç filosuna dahil edilen yeni araçların tanıtımının ardından Belediye Şantiyesindeki çalışmaları yerine takip etti. Mirza, yapılan çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.

İncelemeler sırasında özellikle güneş enerjisiyle çalışan solar banklar ilgi odağı olurken belediye şantiyesinde üretilen çok sayıda bank ilerleyen dönemlerde halkımızın yoğun bir şekilde yer aldığı sosyal alanlara yerleştirilerek hizmete alınacak. Bilindiği gibi solar banklar, halkımıza açık alanlarda akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarını şarj etme imkânı sunuyor.

Güneş Enerjili Solar Bankların yanında kentimizin muhtelif yerlerinde kullanılan farklı ebatlarda portatif çöp kutuları, ahşap çiçeklikler, şişe şeklinde geri dönüşüm kutuları, piknik masaları, oturma grupları, kamelyalar, standart banklar, spor aletleri, vb. ürünlerin üretimi Belediye Şantiyesinde gerçekleştiriliyor.

Güzel havalarda halkımızın aileleriyle birlikte vakit geçirdiği, yürüyüş yaptığı sahil bandı ve benzeri sosyal alanlarda kullanılmak ve kent estetiğine katkı sunmak amacıyla üretimi gerçekleştirilen bu ürün grupları Destek Hizmetleri ekipleri tarafından yapımı tamamlanarak hazır hale getiriliyor ve halkımızın hizmetine sunuluyor. Ayrıca zamanla eskiyen çok sayıda çöp konteynırları da Belediyemiz şantiyesinde bakım ve tamir çalışmalarıyla tekrar kullanılır hale getiriliyor.

İncelemeler sırasında çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediyemizin kaynaklarını daha verimli kullanarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak amacında olduklarını söyledi. Mirza, bu amaçla Belediyemiz şantiyesinde yenileme, bakım ve üretim çalışmalarının tüm hızıyla yerine getirildiğini sözlerine ekledi.

Mirza: “Belediyemizin imkanlarını daha verimli ve etkin bir şekilde kullanmak amacıyla Belediyemize ait olan şantiyemizde ekiplerimiz birçok alanda üretim gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunuyoruz. Özellikle kent estetiğine büyük katkı sunduğuna inandığımız birçok ürün grubu yine şantiyemizdeki ustalarımız tarafından üretiliyor. farklı ebatlarda portatif çöp kutuları, ahşap çiçeklikler, piknik masaları, oturma grupları, kamelyalar, standart banklar, spor aletleri, vb. ürünlerin üretimi Belediye Şantiyesinde gerçekleştiriliyor. Bunların içinde son dönemde güneş enerjisi ile çalışan solar banklar ilgi uyandırıyor. Ekiplerimiz bu tür bankların çok sayıda üretimini gerçekleştiriyor. İlerleyen dönemlerde halkımızın yoğun şekilde vakit geçirdiği noktalara bu banklarımızı yerleştireceğiz. Ayrıca yine belediyemiz şantiyesinde bulunan araç tamir bakım üniteleri, kaynak bölümü bu çalışmalara katkı sunan diğer bölümlerimiz. Belediyemiz şantiyesinde ayrıca Fen İşleri Asfalt Tesisi, Park Bahçeler Müdürlüğüne ait fidanlık alanı, temizlik işlerimizin geri dönüşüm kutuları ve konteynır dağıtım alanları yer alıyor” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KAYNAKLARIMIZ DAHA VERİMLİ VE DAHA ETKİN

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x