Geçtiğimiz Cuma akşamı FETÖ/PYD tarafından gerçekleştirilen başarısız darbe girişimi ardından askerlerin gözaltına alınması ile başlayan operasyonlar;Yargı ve İçişleri Bakanlığı’nda da tüm hızıyla devam ediyor.
Darbeci terör örgütü üyesi askerlerin emniyet güçlerince gözaltına alınması ile başlayan temizlik süreci İçişleri Bakanlığı’nda da titizlikle sürdürülüyor.Balıkesir genelinde ise darbe girişiminin ardından ;Balıkesir vali yardımcıları Mehmet Ş., Fatih K., Mustafa Ü. ile Erdek Kaymakamı İsmail K. ve Gönen Kaymakamı Hüseyin P. görevden alındı.Erdek ve Gönen Kaymakamlıklarına ise Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel vekalet ediyor.
KAYNAK:Haber Merkezi
Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Yorumlar kapalı.