KARLAHAN: İYİ YOLDAYIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTT 1.Lig takımlarından Bandırmaspor’un Bolu Kampında Süper Lig takımlarından Akhisar Beleidyespor’u 1-0 yenmesi bordo beyazlı camiada sevinçle karşılandı.

Bandırmaspor Asbaşkanı Göksel Karlahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bolu Kampında Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptık. Bu maçta 1-0 galip ayrılmamız ve ortaya koyduğumuz oyun 2016-2017 futbol sezonunda takım olarak iyi şeyler yapacağımızın adeta provasıydı. Bu yıl takıma kazandırdığımız yerli ve yabancı oyuncuların kısa sürede takıma uyum sağlamaları ve takım içindeki arkadaşlık yönetim ve teknik heyet olarak bizleri sevindirmiştir” dedi. Bolu kampında 2 hazırlık maçı yapmayı daha planladıklarını dile getiren Karlahan, “Bu maçlarda eksikliklerimiz daha yakından görüp 2’inci etap Bolu Kampında bu eksikliklerin giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bandırmaspor bu sezon PTT 1.Liginin sürpriz takımlarından biri olacaktır” ifadesini kullandı.

KAYNAK: İlk Haber Gazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARLAHAN: İYİ YOLDAYIZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x