“KARİYER VE GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ” DÜZENLENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Onyedi Eylül Üniversitesi Kariyer ve Girişimcilik Topluluğu tarafından alanlarında uzman isimlerin katılımı ile “Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi” düzenlendi.

Öğrencilerin girişimcilik ve kariyer planlamalarında yol haritasını oluştururken izlenmesi gereken yolların anlatıldığı zirveye Orhan Gürbüz, İhsan Turgut ve Cemal Özen katıldı.

Zirvede ilk olarak dijital dünyadaki girişimleri ile başarı yakalayan Orhan Gürbüz söz aldı. Gürbüz kendi işini yapmak isteyen öğrencilere kendi girişimcilik hikayesini anlatarak, 15 yıllık kurumsal deneyimlerini paylaştı. Dijital dünyada var olmanın iş yaşamındaki önemine değinen Gürbüz; “Günümüzde bir işi yapmak istiyorsanız dijital çok önemli. Dijitalde görünüz olursanız başarı oranınız da aynı oranda artmaktadır.” dedi.  Gürbüz konuşmasında ayrıca sosyal medya, dijital pazarlama, adwords, satış, iletişim, pazarlama konularında bilgiler paylaştı.

Programda MÜSİAD Bandırma Şubesi Eski Başkanı İhsan Turgut ve Cemal Özen ise kariyer hayatlarıyla ilgili tecrübelerini anlattılar.

Program sonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe ve konuşmacılar tarafından programa katılan öğrenciler için burs ve çeşitli alanlarda ücretsiz eğitim kurslarını içeren çekiliş yapıldı. Zirve, konuşmacılara teşekkür plaketi ve çiçek takdim edilmesi ile sona erdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“KARİYER VE GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ” DÜZENLENDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x