KARESİ BELEDİYESPOR’DAN TÜRKİYE’DE BİR İLK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karesi Belediyespor bünyesinde bir alt branş olarak faaliyet gösteren geleneksel sporlardan Atlı Okçuluk Branşının lansmanı İsmail Akçay Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Karesi Belediyespor, Geleneksel Okçuluk Federasyonu tarafından kabul edilen ilk ve en büyük Belediyespor kulübü olmasıyla Türkiye’de bir ilke imza attı.

Karesi Belediyespor bünyesinde bir alt branş olarak faaliyet gösteren Geleneksel Sporlardan Atlı Okçuluk Branşının lansmanı İsmail Akçay Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen lansmana Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ve Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yarımdağ, Karesi Belediyespor Başkanı Engin Dedeleroğlu, Geleneksel Sporlar İl Temsilcisi Deniz Tetik ile, il protokolü ve spor camiasının önemli isimleri katıldı.

Karesi Belediyespor bu branşta lisans çıkartan en kalabalık ekibe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca bir belediyenin, kendi spor kulübü bünyesinde açılan bu branş ile Geleneksel Okçuluk Federasyonu tarafından kabul edilen ilk Belediyespor kulübü olmasıyla Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Lansmanda genç sporcuların yanı sıra Karesi Belediyespor Başkanı Engin Dedeleroğlu da ok attı.

KARESİ VE BALIKESİR’İ TANITACAĞIZ

Kulüp bünyesinde atlı okçuluk branşını açmanın mutluğunu yaşadıklarını söyleyen Karesi Belediyespor Başkanı Engin Dedeleroğlu, Türkiye’nin en büyük atlı okçuluk kulübünü kurmanın da gururunu yaşadıklarını belirtti. Dedeleroğlu şöyle konuştu:

“Türkiye’de bir ilk olarak belediyespor bünyesi altında Atlı Okçuluk ata sporumuzu belediye bünyesine katmış bulunmaktayız. Burada bünyemizde bulunan sporcularla Türkiye’nin en büyük atlı okçuluk kulübünü kurduk. Bunun çerçevesinde de kulübümüzde bir dünya birde Türkiye şampiyonumuz bulunuyor. Verdiğimiz eğitimler sayesinde Karesi’de ve Balıkesir ilinin değişik ilçelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak çalışmalarımızı sürdürerek gelecek nesillere kültürümüzü aktarmak istiyoruz. Kulübümüz sayesinde Karesi ve Balıkesir Türkiye ve dünyada tanınır hale gelecek.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARESİ BELEDİYESPOR’DAN TÜRKİYE’DE BİR İLK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x