KARACABEY’İN EŞSİZ DOĞASI DİZİLERE MEKAN OLMAYA DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda çekimleri Bursa’da yapılan ve Eskikaraağaç leylek köyünde de bazı sahneleri çekilen sinema filminden sonra, şimdilerde Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alacak dizi için de Karacabey, plato oluyor. Dizinin önemli sahneleri Karacabey’in eşsiz doğasında çekilecek.

O3 Medya tarafından yeni sezonda ekranda yer alması planlanan ve ünlü oyuncuların yer alacağı Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alacak dizi için geçtiğimiz günlerde yapılan keşfin ardından; Paramparça, Şeref Meselesi, Aşkların En Güzeli, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi ünlü dizilerin yönetmenliğini üstlenmiş Altan Dönmez, görüntü yönetmenleri, prodüksiyon ekibi ve senaristler Karacabey doğasında keşif turuna çıktı.

Gelen ekip arasında dikkat çeken bir diğer isim ise At Eğitimcisi İngiliz Jason White oldu. White, özellikle Harry Potter, Titanların Savaşı ve Da Vinci Şifresi gibi beyaz perdede unutulmazlar listesine adına yazan filmlerin kamera arkasında yer almış bir isim…

Karacabey Belediyesi tarafından desteklenen proje için yapılan keşif sonucu, Karacabey’den memnun ayrılan set ekibi, dizinin özellikle savaş sahnelerinin önemli bir kısmını Karacabey’de çekmeyi planladıklarını ifade etti.

Ekibi Karacabey’de ise Doğa Fotoğrafçısı ve belediye personeli Alper Tüydeş gezdirdi.

Bu Tarz Çalışmaları Destekliyoruz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler bu tarz çalışmaları olumlu karşılıyor ve destekliyoruz. Beyaz perde sonuç itibariyle, en etkili dikkat çekme yönetmenlerinden biri. Bizler de bu bilinçle, ilçemizin tanıtımında beyaz perdenin önemli olduğunu düşünüyor ve bu anlamda yapımcıların önüne adeta kırmızı halı seriyoruz. Ayrıca Ulubatlı Hasan gibi bir yiğidin doğduğu bu topraklarda, Fatih Sultan Mehmet’in canlandırılması da bizim için ayrı bir mutluluktur’’ dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KARACABEY’İN EŞSİZ DOĞASI DİZİLERE MEKAN OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x