KAMERGOLD’TAN GAZETECİLERE KAHVALTILI KUTLAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mücevherlerin büyülü dünyası kitabı yazarı ve Dünya Mücevher Taşları pırlanta konseyi üyesi Aylin Gözen İhracatcılar birliğinin düzenlediği AJUR mücevher takı tasarım yarışmasında Gleamdia Amonds markasıyla ödül kazanıp BANDIRMA’yı Dünyaya tanıttı.

Ödül kazanan Aylin Gözen FD Diamond Bandırmalı gazetecieler Perama otelde kahvaltılı Basın toplantısı tertipledi

1995 yılından günümüze kadar ulusal ve uluslararası çeşitli, firmalara ve kurumlara pazarlama ve iletişim danışmanlığı yapan AYLİN GÖZEN hanımefendi çalışmalarının bir kısmını çok sevdiği kentimiz Bandırmada sürdürüyor.

Serbest danışmanlık sürecinde pek çok muhteşem uygulamaya imza atan Aylin GÖZEN büyük ölcekli organizasyonlarda düzenlemiştir.

Uluslar arası çalışmaları ve seyahatleriyle ,mücevher taşlarının madencilerin gemologların arasında mesleği öğrenen Alyin GÖZEN Mücevher taşları ve mücevher satın alma sırları mücevher mağazacılığı konularında düzenli ziyaretler yaparak ululslar arası önemli fuarlardan ve genel eğilimlerden yola çıkarak hazırladığı mücevher trandleri ve yönelimler konusunda yazıları eğitimleriş çalışmaları bulunmaktadır.

Bandırmanın gururu AYLİN GÖZEN Dünyanın önde ululslar arası marka kuruluşlardan WDC World Diamond Council Dünya pırlanta konseyiUlularaarası Renkll Mücevher taşları derneği üyesidir.

Bandırmalı gazeteciler olarak AYLİN GÖZEN hanımefendiyi ve FD Dİamond Cemalettin Şahini tebrik eder başarılı çalışmalar dileriz.

fd--diomand

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KAMERGOLD’TAN GAZETECİLERE KAHVALTILI KUTLAMA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x