KAFAOĞLU HAYVAN PAZARI’NDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti, celeplerle biraraya geldi. Celeplere simit-peynir ikramında bulunan Başkan Kafaoğlu, sohbet sonrasında pazarı gezerek celeplerin kurban satışına ortak oldu.

Başkan Kafaoğlu’nun ziyareti ile ilgili açıklama yapan Celepler Odası Başkanı İsmail Balaban, “Başkanımız bu soğuk havada bizi düşünerek, simit-peynir alıp gelmesi bizleri memnun etti. Başkanımız 10 numara” dedi.

Başkan Zekai Kafaoğlu da 2017 yılının 2016 yılından daha hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğe daha çok ihtiyacının olduğunu hatırlatan Kafaoğlu “Yılbaşı akşamı menfur terör saldırısı ile karşı karşıya kaldık. Türk milletine diz çöktüremeyecekler, başaramayacaklar, bölemeyecekler, parçalamayacaklar. Türk milleti bir ve beraber olduğu zaman neler yaptığı tarihte var. Eskiden devletlerarası savaş oluyordu, şimdi maalesef devletler maşa kullanıyorlar, terör örgütleri ile saldırıyorlar. 15 Temmuz’da da içeride saldırdılar. Asker kıyafeti içerisine girmiş vatan hainleri bu millete silah doğrulttular, meclisi bombaladılar, Cumhurbaşkanımızı öldürmeye kalktılar ancak yüce Türk milleti bunu engelledi. Çalışmaya devam edeceğiz, Türkiye güçlü bir devlettir. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. 2017 yılı bereketli geçsin” diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KAFAOĞLU HAYVAN PAZARI’NDA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x