KADINLARIN HIRSIZLIK GİRİŞİMİ GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADINLARIN HIRSIZLIK GİRİŞİMİ GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Balıkesir‘in Burhaniyeilçesinde at arabalı iki kadının hırsızlık girişimi, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Taylı Caddesi‘nde beyaz eşya mağazası bulunan Sezai Issı, sabah iş yerine geldiğinde, bir çamaşır makinesinin yolun kenarında olduğunu görünce, durumu polise bildirdi.

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, hırsızlık girişimini at arabasıyla gelen iki kadının gerçekleştirdiğini belirledi. Görüntülerde, iki kadının at arabasını durduktan sonra üst üste bulunan çamaşır makinelerinin birini kucaklayarak taşımaya başladığı, yoldan bir kişinin geçtiğini fark edince makineyi yol kenarına bırakarak yine at arabasıyla kaçtıkları görüldü.

İş yeri sahibi Issı, yaptığı açıklamada, oldukça ağır olan çamaşır makinelerini iki kadının taşımasına şaşırdığını söyledi.

Son dönemde cadde üzerinde pek çok iş yerinde hırsızlık olayının yaşandığını belirten Issı, “Görüntülerde, normalde ancak iki-üç erkeğin götürebileceği çamaşır makinesini iki bayan çok rahatlıkla kaldırıp götürüyor. Gerçekten şaşırmamak imkansız. Kadınlar sol tarafta bir erkek sesi duyuyorlar, uyarıyla ancak bırakıyor bunlar bunu. Biri gelmeseydi kullanılmamış çamaşır makinesini alıp götüreceklerdi.” dedi.

Polis, güvenlik kamerasında görülen kadınların kimlik tespiti ve yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KADINLARIN HIRSIZLIK GİRİŞİMİ GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x