Kadınlara Yönelik E-ticaret Sitesi Miss Ageless Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlara özel birbirinden şık gümüş takıların online satışa sunulduğu Miss Ageless web sitesi açıldı.  Missageless.com, bir kadın girişimci olan Emine Çetin tarafından hayata geçirilen ve kadınlara özel gümüş takıların satışa sunulduğu bir e-ticaret sitesi kısa süre içerisinde kadınlara özel bir moda sitesi haline dönüştürmeyi hedefliyor.

Sitede satışa sunulacak ürünler, kaliteli üretim yapan takı üreticilerinden günün trendleri takip edilerek seçiliyor. Seçilen ürünlerin adları belirleniyor ve fotoğraf çekimleri yapılıyor. Üreticilerden alınan gümüş takılar bu şekilde Miss Ageless markalı gümüş takı ve aksesuarlara dönüşüyor.

Sunulan gümüş yüzük, kolye, bileklik, küpe, halhal modelleri şık, eşsiz ve özel olmayı seven kadınların vazgeçilmezi olmak için tasarlanmış ve ürünler,  farklı kategoriler altında toplanmış. Bu nedenle istediğiniz takı çeşidini çok daha kolay ve hızlı inceleyebiliyor, hem modeller hakkında fikir sahibi oluyor hem de ürünlerin fiyatlarını modelleri incelerken aynı anda görüntüleyebiliyorsunuz. Miss Ageless gümüş küpe fiyatları, gümüş kolye fiyatları ve aradığınız tüm takı modelleri için fiyatlar seçilen modele göre değişiklik gösterebiliyor.

Siteye girdiğinizde birbirinden güzel modelde tasarlanmış yüzükleri, bileklikleri, kolyeleri, küpeleri, halhal çeşitlerini, çanta aksesuarlarını ve daha birçok takı çeşidini görüntüleyebiliyorsunuz. Kategoriler arasında bulunan gümüş kolye bölümünde birbirinden göz alıcı baget taşlı kolye, elmas modeli kolye, nazar boncuklu kolye gibi farklı kolye modelleri bulabilirsiniz.

Gümüş yüzük kategorisinde eklem ucu yüzük, taşlı, taşsız, turkuaz taşlı yüzük modelleri var. Her zaman gösterişli görünmeyi ve dikkat çekmeyi seven kadınlar için taşlı yüzük modeller oldukça iddialı. Miss Ageless’ın web sitesinde yer alan taşlı yüzük modelleri arasında seçim yapmak bir hayli zor. Ayarlanabilir parmak ucu yüzükler, ayarlanabilir mekanizması sayesinde her parmağa rahatça uyabiliyor.

Turkuazdan vazgeçemeyenlerin favorisi de yüzük kategorisinde yer alan turkuaz taşlı yüzükler.

Gümüş bileklik kategorisinde ise, bileklik ve bilezik modellerini inceleyebilir, gümüş bileklik fiyatları ve bilezik fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Taşlı bileklik modelleri, taşsız bileklik modelleri, ayarlanabilen bileklik modelleri, esneyebilen bileklik modelleri, bilezik modelleri, baget taşlı bilezik modelleri, kalp taşlı bilezik modelleri arasında mutlaka tarzınıza uygun bir model bulacaksınız.

Gümüş küpe kategorisinde yer alan baget taşlı, elmas modeli, inci, nazar boncuklu, opal taşlı, salkım, sallantılı, swarovski taşlı, taşlı, taşsız, turkuaz taşlı küpe modelleri de oldukça göz alıcı. Halhal kategorisinde yer alan taşlı ve turkuaz taşlı modeller, nazar boncuklu modeller ve diğer taşlı halhal modelleri  ilginizi çekebilir.

Birbirinden güzel çanta aksesuarlarını da sitede bulmak mümkün.  Aksesuarlı ve aksesuarlı ponponlar, baykuş modelleri arasından beğeneceğiniz modelleri anında satın alabilirsiniz.

Site güvenli bir alt yapıya sahip olduğu için  rahatlıkla kredi kartınızı seçtiğiniz ürünleri alırken kullanabiliyorsunuz. Bütçesini yormak istemeyenler ve aldıkları ürünleri daha uzun vadede ödemek isteyenler kredi kartına uygulanan 5 taksit avantajından da faydalanabiliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kadınlara Yönelik E-ticaret Sitesi Miss Ageless Açıldı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x