Kadınlara Özel Spor Kursları Saraylar Mahallesi’nde Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saraylar Mahallesi’nde kadınlara yönelik düzenlenen spor kurslarının kayıtları bugün itibarıyla başladı. Kadınlar, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmek amacıyla bu kurslara büyük ilgi gösterdi. Marmara Adalar Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte, katılımcı kadınların hem fiziksel hem de sosyal anlamda desteklenmesi hedefleniyor.

Spor kursları, kadınların günlük yaşamlarını hareketlendirmek ve sağlıklarını korumak için ideal bir fırsat sunuyor. Kurslara katılarak spor yapma alışkanlığı kazanmak isteyen tüm kadınların katılımı teşvik ediliyor. Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, “Sağlıklı ve aktif bir yaşam için tüm kadınlarımızı bu keyifli kurslarımıza bekliyoruz,” diyerek mahalledeki kadınları kurslara davet etti.

Saraylar Mahallesi’nde düzenlenen bu spor kursları, toplumsal yaşamda kadınların daha aktif bir rol üstlenmelerini de sağlamayı amaçlıyor. Kurslar, kadınlara hem sosyalleşme imkanı sunmakta hem de sağlık konusunda bilinçlendirmektedir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kadınlara Özel Spor Kursları Saraylar Mahallesi’nde Başlıyor

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x