İŞTE BANDIRMA’NIN YENİ LİMANI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Rotterdam’da bir sanayi ve liman kompleksi işletme modeli olan Landlord’la ilgili bilgi almak için Hollanda’da incelemelerde bulundu ve iyi niyet anlaşması imzaladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kamu ve özel sektör temsilcileri ile Hollanda’nın Rotterdam şehrine çıkarma yaptı. Teknik gezide, Bandırma ilçesinde oluşacak kimya ve metal sektörleri kümelelenmesi ve bütünleşik liman yatırımları konusunda incelemeler yapıldı. Teknik gezi sonrasında Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Port of Rotterdam CEO’su Allard Castelein ile Bandırma’da hayata geçecek temiz sanayi ve çevreci liman konusunda iyi niyet sözleşmesi imzaladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Rotterdam’da bir sanayi ve liman kompleksi işletme modeli olan Landlord sistemini, çevre ve güvenlik kontrol sistemini incelemeye geldiklerini belirtti. Uğur, şunları söyledi: “Bandırma, jeopolitik ve coğrafi konumu itibari ile kimya ve metal sektörünün ilgi odağı. Burada yapılacak sanayi kümelenmesinin ve liman işletmesinin doğru planlanması, sahillerimizin, toprağımızın ve yaşam alanlarımızın korunması önemli. Port of Rotterdam Hollanda’da ve dünyanın birçok yerinde Landlord modelini başarıyla uyguluyor. Bu nedenle Port of Rotterdam ile Balıkesir Büyükşehir ve Bandırma Belediyesi olarak bir iyi niyet sözleşmesi imzaladık.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İŞTE BANDIRMA’NIN YENİ LİMANI!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x