İSMAİL OK CANLI YAYINA MESAJ GÖNDERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSMAİL OK CANLI YAYINA MESAJ GÖNDERDİ..!

‘ FETÖ’NÜN TÜRKİYE BELEDİYE BAŞKANLARI BAŞ İMAMIYIM ’

TV100’deki Basın EKSPRES programına SMS gönderen İsmail Ok, kendisini FETÖ’nün Türkiye Belediye Başkanları Baş İmamı ilan etti.

CANLI YAYINA SÜRPRİZ MESAJ

TV100 ekranlarında önceki akşam ilk programını yapan ‘Basın Ekspres’ yayın hayatına bomba gibi bir giriş yaptı. İlk programın konusu 2014 yerel seçimlerine FETÖ’nün etkisiydi. Konu FETÖ’nün seçimlerde Edip Uğur’a karşı MHP’li İsmail Ok’u desteklemesine gelince, programın moderatörü İsmail Koca’ya sürpriz bir mesaj geldi.

BOMBA GİBİ PATLADI

Mesaj aynen şöyle: “Adaşım. Sana hiç kimsenin yapmadığı bir kıyak yapacağım. Ben FETÖ’nün, Türkiye Belediye Başkanları Baş İmamıyım. Canlı yayında hemen patlat.” Mesajı yayında okuyan İsmail Koca, daha sonra ekrana Ok’un cemaatin firari imamı İzzet Bilir ile el ele kol kola çekilmiş fotoğrafını getirdi.

İsmail Ok canlı yayına mesaj gönderdi

Ok mesaj attı at­ma­sı­na ama, Aziz Han’ın “Edip Uğur’un, Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan aday­lı­ğı açık­lan­dı­ğın­da, De­ğir­men­bo­ğa­zı’nda kar­şı­la­ma ya­pıl­dı­ğı sı­ra­daİsmail Ok ile İzzet Bilir bir­lik­te açı­lış kur­de­le­si ke­si­yor­du” tes­pi­ti­ne ve İsmail Koca’nın “Ce­ma­at ve Ok ekibi, MHP’nin yerel ik­ti­da­rı­nın ilk yıl­la­rın­da ters­ti­ler. 2010’dan sonra ne oldu, hangi ‘ha­tır­lı ki­şi­ler’ araya gir­di­de Ok ve FETÖ’nün ara­sın­dan su sız­maz oldu?” so­ru­su­na her­han­gi bir cevap ver­me­di.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İSMAİL OK CANLI YAYINA MESAJ GÖNDERDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x