İSMAİL KAYAN’DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emek Platformu, Petrol İş Sendika binasında 1 Mayıs İşçi Bayramı İle ilgili basın açıklaması yaptı.

Petrol İş Sendika Başkanı İsmail Kayan tarafından yapılan basın açıklamasına Eğitim- İş şube temsilcisi Kadir Taylan, Disk Emekli Sen Temsilcisi Levent Balkış ve Hakan İlter, ESME ( Enerji Sanayi Maden) İsmet Alkan, Eğitim- Sen Şube temsilcisi Hacı Akyaz, Yol- İş Erkan Gedik Eğitim sekreteri ve Cemal Aslan katıldılar.
İsmail Kayan yaptığı açıklamada; “1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma gününü bütün emekçi arkadaşlarımızla Bandırma Emek Platformu olarak, Bandırma’ da kutlayacağız. 1 Mayıs 2017 de Pazartesi günü saat 12.00 de İDO’ nun önünde toplanıp, 13.00 de alana hareket, 13.30 programın başlaması ve 15.00 de son bulacaktır. Bütün kitle örgütlerinin, emeğe dayalı herkim var ise yanımız olmasını istiyoruz. Biz işçiyiz, siyasetin ne olduğunu biliyoruz. Gün bizim günümüz, gün sorunlarımızı haykırma günü, gün kıdem tazminatına karşı gelme günü, gün birlik ve beraberlik mücadelenin artırılması gereken bir gün bu süreç ile beraber bunun var olması, hayata geçmesi için, bütün arkadaşlar çaba gösterdi herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kayan konuşmasının devamında; “Kıdem tazminatı fonuna hayır demek için, kıdem tazminatı çocuğumuzun evlenme parası, kızımızın çeyiz parası, Türk-İş genel kurulunda alınan bir genel kurul kararı var, konfederasyonlarda aynı görüş doğrultusunda, kıdem tazminatının kaldırılmasına karşıyız. Bunun söylemi dahi bizleri çok fazla rahatsız ediyor. Bu süreç hayata geçirilmek istenirse, genel kurul da alınan karar gereği, genel grev sebebidir. Genel grevi de hayata geçirmekten bir dakika bile imtina etmeyiz. Bütün emek dostlarımızı bize desteğe ve emek dostlarının sorunlarını bizler hep beraber, haykırıyoruz ve haykırmaya devam edeceğiz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İSMAİL KAYAN’DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x