İSMAİL DEMİR’DEN GEMİ SATIŞI AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, Suudilerin 4 Türk gemisini iptal ettiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

İsmail Demir, Suudi Arabistan’ın, MİLGEM Projesi kapsamında üretilecek gemilerin alımını iptal ettiğine dair iddialara ilişkin, “ABD-Suudi Arabistan arasındaki ilişkinin ve son anlaşmanın bize yansıması şu ana kadar olumsuz olmadı. Bizim projemiz ile ilgili karşı taraftan herhangi bir olumsuz dönüş olmadı. Tam aksine projenin devam ettiği ve devam edeceği yönünde bir duyum var hatta dün de doğrudan bir mesaj var.” dedi.

TEMASLAR DEVAM EDİYOR
İsmail Demir, ATAK ve MİLGEM özelinde gerek Pakistan gerek Suudi Arabistan’la yakın temasların devam ettiğini söyledi.

SUUDİ ARABİSTAN- ABD İLİŞKİSİ
Demir, Suudi Arabistan ile ABD arasındaki ilişkiye yönelik de şu değerlendirmelerde bulundu:

“Suudi Arabistan’da bir teknoloji transferi oluşturmak ve yatırım yapmak… Onlarla 2-3 seneden beri çok yakın görüşüyoruz. Orada şu anda ASELSAN’ın iki tane ortak şirketi var. Başka şirketlerimiz oluşmak üzere. Bu ilişki devam ediyor. Hatta savunma sanayi yapılanması ile ilgili olarak da önemli şekilde fikir alışverişinde bulunduk. Onlar da önemli yeni yapılanma içerisinden geçiyorlar.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İSMAİL DEMİR’DEN GEMİ SATIŞI AÇIKLAMASI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x