İLK FORE KAZIK ÇAKILDI..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi Kavşak Düzenlemesi’nde çalışmalar başladı. Başkan Uğur, emniyet önündeki kavşağın tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde açılacağını, ardından başlayan ikinci etap kavşak düzenlemesinin de hayırlı olmasını diledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Mahmut Poyrazlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nazım Ergelen, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ayhan Arık,  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem olduğu halde hafta sonu kavşak düzenlemelerinin olduğu bölgelerde  incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürlüğü önünde yapımı tamamlanan Kuva-yi Milliye Kavşağı’nda son rötuşların yapıldığını belirten Başkan Uğur, daha sonra ikinci etap kavşak düzenlemesinin başladığı Gençlik Spor Merkezi önünde incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesi Kavşak Düzenlemesi çalışmalarıyla ilgili Gençlik Merkezi önünde ilk fore kazık çakıldı. Burada müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Uğur, ikinci etap kavşak düzenlemesinin birkaç ay içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

 

İLK FORE KAZIK ÇAKILDI..
İKİNCİ ETAP KAVŞAK İNŞAATINA ÇİFTE KURBAN KESİLDİ

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un ikinci etap kavşak düzenlemesi inşaat sahasında yaptığı inceleme sırasında çifte kurban kesilerek dua edildi. Daha sonra kavşak inşaatı için ilk fore kazık çakıldı. Mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Emniyet önünde yapımı tamamlanan ve yakın zamanda açılacak olan Kuva-yi Milliye Kavşağı’ndan sonra kavşak düzenlemelerimizin ikinci etabı Devlet Hastanesi Kavşak Düzenlemesi ile devam ediyor. Şu anda müteahhidimiz fore kazık çakmaya başladı, inşaat başladı. İnşallah 2-3 ay içerisinde tamamlanacak, Balıkesir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un Balıkesir için yaptığı çalışmaları gurur ve heyecanla takip ettiklerini ifade eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Mahmut Poyrazlı, ikinci kavşak düzenlemesinin başlamasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Emniyet önündeki kavşağın birkaç içerisinde açılacağını belirten Milletvekili Mahmut Poyrazlı şunları söyledi;

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da belirttiği üzere emniyet önündeki Kuva-yi Milliye ismini verdiğimiz kavşağın çalışmaları bitti, inşallah birkaç gün içinde açılacak. İkinci olarak Devlet Hastanesi Kavşağı için fore kazık çakıldı, çalışmalar hızla devam ediyor. Bundan sonra bu bölgeyle ilgili olan Çay Deresi Islahı ve yeni alan devam ediyor; Gençlik Merkezinden Başçeşme Mezarlığına kadar da bu derenin ıslahını yaptıracağız. Geçtiğimiz günlerde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Meclisteydi. Birlikte Orman ve Su İşleri Bakanımız ile görüştük; sağ olsun Sayın Bakanımız hem DSİ Genel Müdürü hem bölge müdürüne konuyla ilgili talimatlarını verdi. O dere ıslahı çalışmaları da başlıyor; hayırlı uğurlu olsun. Bu kavşak çalışmaları eski SSK Kavşağına kadar devam edecek. İnşallah Balıkesir’e, Balıkesirli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

 

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI ERDEM: “HAYALLERİMİZ GERÇEK OLUYOR”
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ BALIKESİR İÇİN BİR ŞANS”

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem de kavşak düzenlemelerinin ikinci etabına başlanmasından dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan duyduklarını söyledi. “Hayallerimiz gerçek oldu” diyen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir için büyük bir şans olduğunu vurguladığı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür etti. Oda Başkanı Fehmi Erdem, “Özellikle hayaldi gerçek oldu diyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten Balıkesir için bir şans. Hayallerimiz tek tek gerçekleşiyor., Allah’ın izniyle Başkanımızın ve sayın vekilimin de dediği gibi SSK Kavşağına kadar dalçıklarımızla hayal ettiğimiz Balıkesir’i göreceğiz. Ben bu konuda özverili çalışmalarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsun. İnşallah Balıkesir’imiz için hayırlı olur, güzel olacak” diye konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İLK FORE KAZIK ÇAKILDI..

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x