Hilton Otelleri Balıkesir’e Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya devi Hilton Balıkesir’e otel kuruyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ortaya koyduğu vizyon ve şehre değer katan yatırımlarıyla Balıkesir’i cazibe merkezi haline getiriyor. Büyüyen ve dünyaya açılan Balıkesir’de iyi bir otele ihtiyaç duyulduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Uğur, bu eksikliğin giderilmesi için başlattığı sürecin sonunda Dünyaca ünlü otel zinciri Hilton’u Balıkesir’e getirdi.

Başkan Uğur’un girişimleri sonucunda başlayan süreçte; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yaylada AVM ile KİPA arasında yer alan 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için Büyükşehir Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleyi Hilton Grubu kazandı. İhale edilen söz konusu alana Hilton Garden Inn konseptinde yapılacak otel inşaatına 2016 Mart ayında başlanacağı ve inşaatın iki yıl içinde tamamlanacağı açıklandı.

Dünyaca ünlü otel zinciri Hilton’un Balıkesir’e otel yapma kararı alması memnuniyetle karşılandı. Hilton’un Balıkesir’deki ihaleye katılmasında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un başta MIPIM olmak üzere ulusal ve uluslararası arenada Balıkesir’i tanıtmasının büyük etkisi olduğu belirtildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çay Deresi Rekreasyon Projesine Ödül başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Hilton Otelleri Balıkesir’e Geliyor

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x