“HER ZAMAN GÜVEN KAYNAĞI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Kızılay Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret eden Vali Yazıcı, başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Türkiye Kızılay Derneği Balıkesir Şubesini ziyaret eden Vali Yazıcı burada Şube Başkanı Şükrü Güneş ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Türk Kızılay Derneği Balıkesir Şubesi Başkanı Şükrü Güneş, kendilerini ve yönetimini nazik ziyaretleri için Vali Yazıcı’ya teşekkür ederek, yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

SAYGIN VE GÜVENİLİR BİR KURUM
İlimizde aktif bir şekilde toplum yararına yürüttükleri çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı ise, “Kızılay, vatandaşların her zaman yanında olmaya devam eden bir kurum. Kızılay, Türkiye’nin saygınlığını ve güvenirliğini kazanmış kurumlardan birisidir. Kızılay hem yurt içinde hem yurt dışında herkesin yardımına koşmaya devam ediyor. Memnuniyetle ifade edeyim ki Kızılay bir afet anında kendi üzerine düşen sorumluluğu süratle ve etkin bir şekilde yerine getirebilecek bir donanıma sahip olduğunu Düzce depremi esnasında müşahede ettim. Bu vesile ile bizleri misafir eden Kızılay yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, Başkan Güneş ve ekibine çalışmalarında kolaylık ve başarılar dileyerek Kızılay’a ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“HER ZAMAN GÜVEN KAYNAĞI”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x