HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAFAOĞLU: “KADINLARIN DİNAMİZMİ KARŞI TARAFTAKİ KAPALI KALPLERİ AÇIYOR”

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklama yaptı ve tüm kadınların anlamlı gününü kutladı.
Kadınların gününün 1 günde kutlanmayacağını ve 365 gün kutlanması gerektiğini söyleyen Kafaoğlu her zaman yanında olan en büyük destekçisi eşi Didar Kafaoğlu’na da ayrıca teşekkür etti.
“HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR,
BENİMDE ARKAMDA EŞİM DİDAR HANIM VAR”
Kafaoğlu “Kadınlarımız bizim herşeyimiz. Çocuklarımızı yetiştiren annelerimiz, bizleri büyüten annelerimizdir. Kadınlarımız iyi günde de, kötü günde de her zaman yanımızda. Bayanların elinin değdiği işler güzel oluyor. 1994 yılından bu yana siyasetin içerisindeyim. Kadınlarla bu zamana kadar çalışmışlığım var. Kadınlar ne kadar işlerin içerisine girdiyse hep oralarda başarılar oluşmuştur. Kadınların aktivitesi, dinamizmi ve duyguları karşı taraftaki kapalı kalpleri açıyor. Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Değerli eşim Didar Kafaoğlu siyasete girdiğim 1994 yılından bu yana hep yanımda, benim kahrımı çekiyor, destek oluyor. Her başarılı erkeğin arkasında bir eş vardır. Didar hanımda benim en büyük destekçim, özveriyle benim yanımda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

KAYNAK: İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x