Havran’da Siyaset ve STK İş Birliği
Havran’da siyaset ve sivil toplum kuruluşları iş birliği kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Havran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Osman Coşkun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret etti.
İstişare ve İş Birliği Vurgusu
Ziyarette, Havran’ın geleceğine dair istişarelerde bulunuldu ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. İlçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine yapıcı görüşmeler gerçekleştirildi.
Hedefler ve Ortak Çalışma
Ziyaretten sonra taraflar, Havran’ın kalkınması için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Bu ziyaretle, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşları arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi hedefleniyor.
Bir önceki yazımız olan Bandırmasporlu Enes Aydın Sakatlandı: İşte Tedavi Süreci başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

















Yorumlar kapalı.