HAVRAN BENGİ KAPSAMINDA DERGİ ÇIKARDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim-öğretimin niteliğini artırmak için hayata geçirilen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) hız kesmeden devam ediyor.

EDREMİT BENGİ’Yİ SAHİPLENDİ
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı eğitimin kalitesini artırmak için hayata geçirilen BENGİ Projesi kapsamında düzenli bir şekilde okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluşuyor.
Kaymakam Ali Sırmalı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve Hayırsever Ayşe Büyükdalgıç ile birlikte Mithat Fethi Büyükdalgıç İlkokulunda düzenlenen okuma saati etkinliğinde idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Salih Korkut Budaras ilkokulunda düzenlenen “Kitap Okuma Saatlerinde” öğrencilerle bir arada kitap okuyan Kaymakam Sırmalı, öğrencilerin sorularını cevaplayarak özgeçmişi ve eğitim hayatıyla ilgili bilgiler paylaştı.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı öğrencilere; “Ülke olarak, daha çok gelişmek ve kalkınmak için daha çok kitap okumamız gerekiyor. Okuma kültürünün yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Ülke olarak daha çok okuyan bir toplum haline gelebilmemiz için kitapları dost edinmeliyiz. Kitaplar sayesinde daha çok okuyan, daha çok öğrenen ve daha çok bilen bir nesil yetişiyor ve biz bununla gurur duyuyoruz.” dedi.

ERDEK OKUYOR
BENGİ kapsamında Erdek ilçesinde tüm okullarda düzenlenen okuma saatlerine Kaymakam Hasan Erkal, daire amirleri ve okul/kurum müdürleri de katılıyor. Halk Eğitim kurslarında ise kitap okuma etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinliklerde öğrencilerin akademik başarılarını arttırabilmenin yanı sıra iyi birer vatandaş olup insani değerlere önem veren kişilikler kazanmaları hedeflenmiştir.

KEPSUT HER YERDE OKUYOR
BENGİ Projesi kapsamında Kepsut Kaymakamlık makamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.
Hacer Özer İlkokulu ve Oktay Koçman Ortaokulu öğrencilerini bizzat makamında ağırlayan ve okuma etkinliğine kendisi de katılan Kaymakam Murat Atıci, kitap okumayı yaşam tarzı haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Hayatın her alanında ve her zamanında kitap okumanın mümkün olduğunu göstermek için bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, bu tür etkinliklerin periyodik olarak devam edeceğini söyledi.
BENGİ Projesi kapsamında okuma kültürünü geliştirmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, böylece öğrencilerimizin akademik başarılarının artırılmasının yanında onların “iyi insan” olarak yetişmelerini de amaçladıklarını sözlerine ekledi.
Düzenlenen etkinlikte öğrencilere kitap okumanın önemini anlatan Kepsut Kaymakamı Murat Atıci, “Kitap okumak insanın ufkunu açar. Kitapların verdiği bilgileri hiç bir yerden öğrenemezsiniz. Mutlaka kitap okuyun ve okutun.” dedi.

HAVRAN BENGİ KAPSAMINDA DERGİ ÇIKARDI
Havran Ermiş Soylu İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünde, Çanakkale Zaferi ve Seyit Onbaşı’nın anısına “Koca Seyit Dergisi” çıkardı. Bengi Projesi kapsamında çıkarılan dergi okul öğrencilerince okuma saatinde okundu. Ayrıca Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında “Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Sergisi” açıldı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HAVRAN BENGİ KAPSAMINDA DERGİ ÇIKARDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x