HASTA BAKIM ÜNİTESİNE, BANDIRMA BELEDİYESİNDEN ARAÇ DESTEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Devlet Hastanesi Hasta Bakım Ünitesine evde bakım hizmeti için alınan aracı Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz’a teslim etti.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar’ın öncülüğünde Bandırma Belediyesi, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa alınan araç Bandırma’da evde bakım hizmeti bekleyen hastalara hizmet edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi olarak sağlık kurumlarımız, eğitim kurumlarımız, spor kurumlarımız olsun bütün kurumlarımıza eşit mesafede olup hepsine destek olmaya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sevgili Kaymakamımız bu organizasyonun, bu alınan aracın öncülüğünü yaptı. Kendisi Ticaret Odasını, Ticaret Borsasını ve Belediyemizi 3 ay önce bir araya getirerek ortak bir protokolle imzaları atmamızı sağladı. Oda ve Borsamızın 30.000 TL, Belediyemizin 50.000 TL katkısı ile bu aracı Bandırma Devlet Hastanemize kazandırdık. Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından alınan bu aracın bugün hastanemize teslim ettik hem de sözleşmelerimizi imzaladık. Çok önemli bir amaç uğruna verilen bir araç, evde bakım hizmetlerinde kullanılacak bir araç. Yaşlılarımız için, demans hastalarımız için bakıma muhtaç hastalarımız için önemli bir hizmet olduğuna inanıyorum. Elimizden geldiğince sadece devletten beklemeden, belediyemizin imkanları ile de bütün kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza faydalı olmak zorundayız. Bu vesile ile bize bu imkanı veren Kaymakamımıza, Başhekimimize, Ticaret Odamıza ve Ticaret Borsamıza canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah başka katkılarımızda olacak onlar ihtiyaçlarını bize bildirecek bizde ekimizden geldiğince ekonomimiz ve şartların imkanı ölçüsünde faydalı olacağız. Bandırma hepimizin Bandırması. Yaşlılarımıza, çocuklarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Biz elimizden geldiğince her zaman hastanemizin de, başhekimimizin de yanındayız. Her zaman desteklerimiz sürecek. Teşekkür ediyorum tekrardan” dedi.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Ethem Karpuz: “Öncelikle Belediye Başkanımız Tolga Tosun’a çok teşekkür ediyoruz. Hastanemizin evde bakım ünitesine bir araç hediye ettiler. Biz Bandırma Devlet Hastanesi olarak evde bakım ünitemize 460 hastamız kayıtlıdır. Bu hastalar alzheimer, kalp yetmezliği, ileri derecede koah ve şeker hastalarıdır. Aynı zamanda Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde 440 kayıtlı psikiyatri hastamız mevcuttur. Bize hediye edilen bu arabayı, yeri geldiğinde ambulans gibi kullanılacak şekilde düzenleyeceğiz. Bu araç hastanemiz çok çok faydalı olacak. Az bir rakam değil 460 evde bakım hatamız, 440 toplum ruh sağlığı hastalarımızı evlerinde 3 hemşire hanım, 1 doktor arkadaş, 1 psikolog, 1 fizyoterapist arkadaş hastalarımızı evlerinde ziyaret ederek tedavilerini sağlamış oluyoruz. Bu çok büyük bir çalışmadır 3 aracımız vardı bu 4. aracımızla bu hizmettin daha mükemmel olacağına inanıyorum. Bu vesile ile Sayın Belediye Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan EĞİT KOOP’UN 24 KASIM ÖZEL İNDİRİMİNE YOĞUN İLGİ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HASTA BAKIM ÜNİTESİNE, BANDIRMA BELEDİYESİNDEN ARAÇ DESTEĞİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x