GÜVENLİK DUVARININ SON HALİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün olası bir terör saldırısı karşısında önlem olarak kurduğu güvenlik duvarı, son halini aldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bombalı araçla gerçekleştirilen terör eylemlerinin ardından verdiği talimat üzerine yurt genelinde olduğu gibi Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünde de güvenlik duvarı kuruldu. Yaklaşık olarak 3 metre boyunda ve 11 metre eninde olan duvarın yüksek nitelikli patlayıcılara dayanıklı metal ve hasır betondan örüldüğü öğrenildi. Güvenlik duvarı, üzerine yapılan kaplama ile son şeklini aldı.

Kaplamada, Türk Bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi ve “Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” sözlerinin yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü’nün amblemi ve polis ekiplerinin fotoğrafları yer alıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünden geçen yurttaşlar, son şeklini alan güvenlik duvarını beğendiklerini ifade ederek emniyet ekiplerini tebrik etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GÜVENLİK DUVARININ SON HALİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x