GRAND SERENAY HOTEL’İN FİTNESS VE PİLATES SALONU AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grand Serenay Hotel, yeni faaliyete geçirdiği spor salonunda genç-yaşlı her yaş gurubuna profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yaparak kilo verme, kilo alma, sağlıklı beslenme, egzersiz yapma ve formda kalma imkânı sağlıyor.

Bölgemizde otelcilik sektöründe önde gelen isimlerinden olan Grand Serenay Hotel konuklarına verdiği kaliteli hizmetin yanında bölge halkımıza da profesyonel eğitmenler eşliğinde üyelik sistemiyle hizmet vermeye başladı. Spor salonunda, shoulder press, puldown machine, chest press, bench press, squat rack, barfiks gibi tüm vücudunuzu çalıştırabileceğiniz spor aletleri bulunuyor. Ayrıca bayanlara özel profesyonel eğitmenler eşliğinde fitness, plates, cardiolates ve core egzersizi seansları ile tesis içindeki spor salonu ile hizmet vermeye başladı.

Grand Serenay Otel Pilates Eğitmeni Büşra Nil İyigün,  “Salonumuz otelimizin konukları dışında üye olmak isteyen bay bayan herkese hizmet vermektedir. Spor salonumuz konuklarımıza 24 saat hizmet vermektedir. Üyelerimiz içinde sabah saat 07.00-23.00 saatleri arasında kullanıma açık. Profesyonel hocalarımız eşliğinde spor yapmak isteyenler 12.00-20.00 saatleri arasında gelebilirler. Ayrıca bayanlara özel salonumuzda haftada üç gün fitness, pilates, cardiolates ve core egzersizi seansları yapıyoruz.” dedi.

KİŞİ SPORU HAYATINA DAHİL ETMELİ

Spor yaparak kilo vermenin önemine dikkati çeken İyigün, ” Pilates 20. Yüzyılda geliştirilen fiziksel fitness sistemidir. Pilatesin en hızlı etki gösterdiği konulardan biri duruş bozuklukları ve omurga eğrilikleridir. Hareketlerin tümü denge ve güç gerektirdiği için düzenli yapılan pilates zaman içinde omurgayı hizalar ve dikleştirir. Core egzersizi vücut merkezini sabitlemeyi ve güçlendirmeyi hedefler. Cardiolates ise, kardiyo egzersizlerinin yağ yakıcı özelliği ile pilatesin duruş düzeltici vücut şekillendirici etkisini bir araya getiren bir egzersizdir. Cardiolates ile 30 dakikada 300 kalori yakılabiliyor. Tüm bu egzersizler birbirini tamamlayan yöntemlerdir. Biz seanslarımızda hepsini sizin için harmanladık. Eğer uzun ve yağsız bir görünüme, güçlü bir vücuda sahip olmak isterseniz seanslarımız sizin için idealdir. Dedi.

Kişinin sporu sağlık için, kondisyon kazanmak ve stres atmak için hayatına dahil etmesi gerektiğini belirten İyigün, spor yapmak yalnızca vücudunuza değil ruhunuza da iyi gelir diyerek. “Bandırmalı Bayanları Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 19.30-20.30 saatleri arasında profesyonel hocalar eşliğinde spor yapıp sağlıklı kilo vermek ve formda kalmak için salonumuza bekliyoruz.” Dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GRAND SERENAY HOTEL’İN FİTNESS VE PİLATES SALONU AÇILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x