GÖRME ENGELLİLERE BİREYSEL EĞİTİM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu görme engelliler sınıfında bu yıl 6 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam edildiğini belirten sınıf öğretmeni Sadiye Baklacıoğlu ” Müfredata uygun olarak öğrencilerimizle ders işliyoruz.

23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu görme engelliler sınıfında bu yıl 6 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam edildiğini belirten sınıf öğretmeniSadiye Baklacıoğlu“Müfredata uygun olarak öğrencilerimizle ders işliyoruz. Ancak farklı sorunları olan öğrencilere özel bireysel eğitim planları yapıyoruz” dedi.

Balıkesir‘de görme engelli ilkokul öğrencilerine yönelik eğitim veren tek okul olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokulu görme engelliler sınıf öğretmeni Sadiye Baklacıoğlu yaptığı açıklamada “Bu sene sınıfımızda 6 öğrencimiz var, 2 öğrencimizle okuma çalışmasına yeni başladık. Çocuklarımıza belirlenen müfredatı uyguluyoruz, bu haftaki hayat bilgisi dersimizde konumuz 29 Ekim. Aynı ders kitaplarını bizim öğrencilerimize kabartma yazı şeklinde gönderiyorlar, biz aynı şekilde ders işliyoruz ancak öğrencinin farklı bir problemi yoksa. Eğer öğrencimizin farklı bir sorunu varsa onunla müfredata uygun gidemiyoruz. Özel bireysel eğitim planları yapıyoruz. Bu öğrencimizle el kaslarını geliştiren çalışmalar, soru cevap, okuduğunu anlama gibi bunlar üzerinde daha fazla duruyoruz. Tamamen öğrenciye göre bireysel eğitim uyguluyoruz” dedi.

23 Nisan Şehit Deniz Göçkün İlkokul Müdürü Mustafa Demiral “İlkokul olarak görme engelliler sınıfı Balıkesir‘de sadece bizim okulumuzda var. Bu sınıfımızda 6 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizden bir tanesi kırsal mahalleden geliyor okulumuza. Sınıf içerisinde bu öğrencilere uygun yeterli araç ve gereçlerimiz mevcuttur. Öğrencilerimize yönelik çalışmalar devam ediyor, Öğretmenimiz tecrübeli ve bilgi birikimi çok iyi. Velilerimizde çocuklarından ve okulumuzdan memnun, çalışmalarımızı olumlu bir şekilde yürütmekteyiz” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GÖRME ENGELLİLERE BİREYSEL EĞİTİM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x