GÖRENER “TAVUKÇULAR İÇİN ARTIK TASARRUF ZAMANI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz et sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Banvit AŞ Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü İlgi Görener şirket tarafından çıkartılan “Birlikte Elele” dergisinin Nisan sayısındaki yazısında şirket olarak bir dizi tasarruflara gittiklerine dikkat çekti.

Görener “Hem ekonomik hemde siyasi alanda yaşamakta olduğumuz krizlerle ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. İster vatandaş isterse köklü şirket olarak doğal olarak hepimiz bu krizden kendimize göre etkilendik, daha da etkilenmeye devam edeceğiz ta ki ülkemiz yaşadığı bu sınavdan da alnının akıyla çıkana kadar” dedi.
Beyaz et sektörünün kriz döneminde en fazla etkilenen sektör olduğuna dikkat çeken Görener “Bir yandan ikiye üçe katlanan üretim maliyeti ve uzun zamandır başabaş noktasını göremeyen iç piyasa fiyatları, diğer yanda siyasi kriz nedeniyle durma noktasına gelen ihracat ve bir de tavuk hakkında şehir efsaneleri yaratarak halkı korkutup cebini dolduran doktorlar ve medya. Her ne kadar kalp ve damar cerrahisinin önde gelen isimlerinden Prof.Dr. Bingör Sönmez “Artık tavuktan özür dileme zamanı” dese de tavukçular için artık zaman tasarruf zamanıdır” ifadesini kullandı.
Görener devamında şunları söyledi “Banvit olarak bizlerde operasyonumuzun birçok alanında tasarrufa giderken doğal olarak sosyal sorumluluk ve sponsorluk faaliyetlerimizin büyük bir kısmını askıya aldık. Tanıtım faaliyetlerimizi büyük oranda yavaşlattık”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GÖRENER “TAVUKÇULAR İÇİN ARTIK TASARRUF ZAMANI”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x