GÖNEN’E 3 MİLYON TL YATIRIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyesi Gönen’e kesenin ağzını tam açtı. 3 Mahallenin kanalizasyon ve içme suyu hattı yenileniyor…

Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ile Malkoç Cami projesini ihale etmeye hazırlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 3 Milyon TL’lik yeni yatırımla Gönen’in gündeminde. Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Tırnova-Plevne ve Reşadiye Mahallelerinin kanalizasyon ve içme suyu hattının tamamen değişeceğini bildirerek “13 km’lik kanalizasyon hattı projesini hazırlıyoruz” dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gönen’e 3 Milyon TL tutarında yeni bir yatırım yapacak. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Tırnova-Plevne ve Reşadiye Mahallelerinin kanalizasyon ve içme suyu hattının tamamen değişeceğini bildirerek, “13 kilometrelik kanalizasyon ve içme suyu yenileme hattının projesini Gönen Belediyesi olarak hazırlamaya başladık. 3 Milyon TL tutarındaki yatırımı Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz yaşama geçirecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur’dan, projenin hazırlanmasıyla birlikte ihaleye çıkartılacağının sözünü aldık” dedi.
Rüstem Mahallesinin de 4 km’lik kanalizasyon ve içe suyu hattının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini anımsatan Başkan Yakar, “Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz, 25 kilometresi arıtma projesi kapsamında olmak üzere Gönen’e 38 km’lik kanalizasyon ve içme suyu hattı yapmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur’a Gönen’e göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan GÖNEN TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINIYOR başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GÖNEN’E 3 MİLYON TL YATIRIM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x