GENÇLER ‘TORPİL’ NEDENİYLE GÜVENSİZLİK YAŞIYOR!!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakanlık Müşaviri Doç. Dr. Kudret Bülbül’ün katılımıyla “Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik?” konulu konferans düzenlendi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde Başbakanlık Müşaviri Doç. Dr. Kudret Bülbül’ün katılımıyla “Küresel Çağda Nasıl Bir Gençlik?” başlığıyla konferans düzenlendi. İİBF Öğrenci Temsilciliği tarafından düzenlenen konferansta ilk söz alan Rektör Süleyman Özdemir, Doç. Dr. Kudret Bülbül’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Onyedi Eylül Üniversitesi hakkında da bilgi verdi ve karşılaştırmalı bir üniversite raporunda İşletme ve İktisat Fakültesi’nin çok yeni olmasına karşın 82 fakülte içinde 34’üncü olduğunu kaydetti.
“Kişi pişmanlık yaşamaması için…”
Rektör Özdemir’in ardından sunumuna başlayan Kudret Bülbül, gençliğin idealleri ile realite arasında uyum sağlaması gerektiğini belirtti ve bu uyumun meslek seçimine olan etkilerine dikkat çekti. Bülbül, “Hedefimiz, kimliğimize, kişiliğimize uygun değilse örneğin kişi akademisyenliğe tanımıyorsa, uygun değilse pişmanlık yaşayabiliyor” dedi.
Gençler ‘Torpil’ sebebiyle güvensizlik yaşıyor
“Asıl marifet gerçeği vaktinde görmektir” ifadelerini kullanan Bülbül, konuşmasının devamında anlamlı bir başarıya ulaşılabilmesi için kendisinin “Güvenilirlik, Öğrenmeye açıklık, Çalışkanlık, Donanımlı olmak, Uyumlu olmak, Dirayetli olmak, Rekabetçi olmak” maddeleri üzerinden hareket ettiğini kaydetti. Bülbül, bu özelliklere sahip gençlerin başarı garantisi olduğunu öne sürdü ve salondaki gençlere ‘torpil’ konusundaki görüşlerini sordu. Gençlerin önemli bir kısmının ‘torpil’ in çalışma yaşamına katılım ve kariyer konusunda önemli bir etken olduğunu belirtmesi dikkat çekti.
Alkışlarla sona eren sunumun ardından Rektör Süleyman Özdemir, Kudret Bülbül’e plaket sundu. Bülbül, daha sonra Rektör Özdemir’i makamında ziyaret etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GENÇLER ‘TORPİL’ NEDENİYLE GÜVENSİZLİK YAŞIYOR!!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x