GELECEĞİN TURİZMCİLERİ SEKTÖRÜN UZMANLARIYLA BULUŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesinde düzenlenen “İstihdam ve Kariyer Günleri VIII” etkinliğine katıldı.

Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Turizm Fakültesi öğrencilerinin iş bulmalarına, staj yapmalarına ve kariyerlerini şekillendirmelerine büyük katkı sunan 8. İstihdam ve Kariyer Günü, sektör temsilcileri ile turizm öğrencilerini buluşturdu.

8. RANDEVU
Bu yıl 8. defa düzenlenen etkinliğin açılışına Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, öğretim elemanları, 90 konaklama, seyahat, yiyecek-içecek işletmesi ve 180 sektör temsilcisi ve öğrenciler katıldı. Vali Yazıcı ve beraberindekiler stantları gezip, turizmci ve öğrencilerle tanıştı.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ VE ÖĞRENCİLER BİR ARADA
Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, fakültedeki etkinlikte yaptığı değerlendirmede, her yıl düzenledikleri organizasyonla turizm sektörü temsilcileri ve öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi.

NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ ÇOK ÖNEMLİ
Nitelikli iş gücünün yetiştirilmesinin ancak üniversite ve sektör işbirliği ile sağlanabildiğini ifade eden Vali Yazıcı ise, “Turizm Fakültesinde öğrenim gören öğrencilerimizin birinci sınıftan itibaren sektörle tanışmaları çok güzel. Bütün stantları gezdim. Katılımcılar da çok memnun. Özellikle daha önceki yıllarda bu etkinliğe katılan firmalar Turizm Fakültesindeki öğrencilerin işlerinde çok başarılı olduğunu söylediler. Bu da bizim için gurur verici. Fakülte dekanımız ve bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren işverenlerin görüşlerine büyük önem verdiklerini dile getiren Vali Yazıcı, “Hem iş arayanların hem de işverenlerin görüşleri bizim için önemlidir.” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GELECEĞİN TURİZMCİLERİ SEKTÖRÜN UZMANLARIYLA BULUŞUYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma