GALATASARAY BURSASPOR’A 5 ATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 29. haftasında Bursaspor’a konuk olan Galatasaray, rakibini 5-0 yenerek Avrupa’ya katılma yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Süper Lig’in 29. haftasında Bursaspor, evinde Galatasaray’ı konuk etti.
Avrupa kupalarına katılmak için son derece kritik olan maçta Galatasaray, Bursaspor karşısına mutlak galibiyet için çıktı.

İLK YARIYA BRUMA DAMGA VURDU
Maça çok hızlı başlayan Galatasaray, Bruma’nın 5. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran sarı-kırmızılı ekip önce Yasin, sonra Sabri ile ikinci gole yaklaştı ancak Bursaspor savunması topu çizgiden çıkardı.

Galatasaray ilk yarının sonunda Bruma’yla bir gol daha buldu. Ceza sahası üzerinde Podolski ile duvar pası yapan Bruma, düzgün bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu golle 2-0 sona erdi.

CİMBOM FARKA GİTTİ
İkinci yarıda da oyunun hakimi olan taraf Galatasaray’dı. Mücadelenin 57. dakikasında Sneijder’in kullandığı serbest vuruşta Ahmet Çalık kafayla topu üçüncü kez Bursaspor ağlarına gönderdi.

Bu golden 3 dakika sonra yine Sneijder’in asistinde kaleciyle karşı karşıya kalan Podolski maçı 4-0’a getirdi.

Mücadelenin kalan bölümünde birçok fırsat yakalayan Galatasaray’da son sözü Yasin Öztekin söyledi. 89. dakikada ceza sahasında iki rakibinden kurtulan Yasin dar açıdan yaptığı vuruşla skoru 5-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın sonucu da belirledi.

AVRUPA YARIŞININ İÇİNDE KALDI
Avrupa kupalarına katılma yolunda son derece önemli olan maçta Bursaspor’u farklı yenen Galatasaray, puanını 52’ye çıkardı, Bursaspor ise 35 puanda kaldı.

Ligde 52 puanla dördüncü sırada bulunan Galatasaray, beşinci sıradaki Trabzonspor’un 4 puan önünde, üçüncü Fenerbahçe’nin ise 4 puan gerisinde yer alıyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

GALATASARAY BURSASPOR’A 5 ATTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x