1. Haberler
  2. Yerel
  3. EYLÜL AYI MECLİS OTURUMU, BELEDİYE MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

EYLÜL AYI MECLİS OTURUMU, BELEDİYE MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun başkanlığında gerçekleşti.

Toplantı ilk olarak Başkan Tolga Tosun tarafından geçmiş aya ait çalışmaların yer aldığı bir sunumla başladı. Sunumda Bandırma Belediyesi’nin son bir ay içersin de yerine getirdiği hizmet ve çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verildi.

Sunumun ardından geçmiş gündeme ait tutanağın okunmasına ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Müdürlüklerden gelen gündem maddelerin görüşülmesinin ardından Eylül Ayı Meclis Toplantısı tamamlandı.

Toplantının ardından Bandırma Belediyesi’ne 35 yıl hizmet vermiş memur emeklisi Ahmet Özbay’a Başkan Tolga Tosun tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2026 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EYLÜL AYI MECLİS OTURUMU, BELEDİYE MECLİS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
KAI ile Haber Hakkında Sohbet