ESKİ İLÇE BAŞKANI ERKUL’DAN TÜRKEŞ TEPKİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe eski Başkanı Karani Erkul gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “geçici hükümette bakanlık ve başbakan yardımcılığı” görevini kabul eden MHP’li Tuğrul Türkeş’e tepki gösterdi.

Tuğrul Türkeş’in MHP’den ayrılmasının partilerine her hangi bir şey kaybettirmeyeceğinin altını çizen Erkul “Tuğrul Türkeş bu hareketiyle partimize ve davasına ihanet etmiştir” dedi. Erkul, “Türkeş ismi sadece MHP ve ülkücü harekette anlamlıdır. Türkeş demek, Türklük demektir. Ülkücülük bir şereftir ve şerefin asla tavizi olmaz. Türkeş soy ismini taşıyan Tuğrul Türkeş Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “geçici hükümette bakanlık ve başbakan yardımcılığı” görevini kabul ederek davasına ihanet etmiştir” ifadesini kullandı.

Ülkücü camia tepkili
Saray tarafından devşirilen Tuğrul Türkeş’in geçmiş yıllarda da partilerinden ayrılarak Aydınlık Türkiye Partisi’nin kurduğunu anımsatan Erkul, “Ülkücü camia o dönemde rahmetli babası başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hatırı için kendisini affetmişti. Mirasyedi bir evlat olan Tuğrul Türkeş kendisini bir kez daha pazarlaması milyonlarca ülkücüyü hüzne boğmuştur” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ESKİ İLÇE BAŞKANI ERKUL’DAN TÜRKEŞ TEPKİSİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x