ERDOĞAN: “YÜCEL YILMAZ İŞİ BİTİRMİŞ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Balıkesir İl Temsilciliği’nin açılışı için Balıkesir’e gelen TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Karesispor Okulu’nu da ziyaret etti. Erdoğan, “Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz; okul, havuz ve okçuluk sporunu birleştirerek bu işi bitirmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek kırmızı dipli mumla, 11-12-13 ağustos tarihlerinde yapılan Geleneksel Kurtdereli Güreşlerine davet eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ı Karesi Spor Okulu’nda ağırladı. TÜGVA İl Temsilciliği’nin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, sonrasında ise Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Milletvekili Kasım Bostan,, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Karesi Spor Okulu’nun yaz dönemi kurslarının devam ettiği Fatih İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul bahçelerinde yüzen, kaykaya binen, top oynayan çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet eden Erdoğan, çocukların bincilik eğitimi de aldığı okul bahçesinde ata bindi, Başkan Yücel Yılmaz ile birlikte ‘Ya Hakk’ diyerek ok attı.

“GÜÇLÜ BİR KARESİ BELEDİYESİ”
Karesi Belediyesi’nin ata sporuna sahip çıkmak için her yıl düzenlediği ‘Uluslararası Altın Ok Geleneksel Türk Okçuluğu ve Atlı Savaşları Festivali’nden haberdar olduğunu belirten Bilal Erdoğan, babası Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde ilk iş olarak kapalı yüzme havuzları yaptırdığını söyledi. Erdoğan, “Güçlü bir Karesi Belediyesi var, biliyorum. Geleneksel sporlarımızı çok önemsiyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş, yitik değerlerimizin yeniden hak ettiği yere gelmesi adına Karesi Belediyesi de önemli işlere imza atıyor. Görüyorum ki Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz; okul, havuz ve okçuluk sporunu birleştirerek bu işi bitirmiş. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDOĞAN: “YÜCEL YILMAZ İŞİ BİTİRMİŞ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x