ERDOĞAN MUHTARLARA KONUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarla buluşmasında konuşma yaptı.

Muhtarlar Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ”
Muhtarlarla birlikte iftar yapan Erdoğan, “Bir gece ansızın gelebiliriz ne zaman, nerede? Herhalde bunu açıklayacak değiliz.” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Aralarında Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın da bulunduğu 13 askerimize ve Lice’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aydoğan Aydın’ın 15 Temmuz darbe girişimine karşı sergilediği güçlü bir duruşu olmuştu. Kato Dağı’ndaki operasyonları yürüten Aydın, müstesna bir komutan olduğunu göstermiştir.

“HIRSIZ İÇERİDE OLUNCA KAPI KİLİT TUTMAZ”
Bir orduyu baştan sona donatacak kadar bu büyük silahları bu mühimmatı terör örgütlerine verenlerin amacı nedir? Kimse kimseyi kandırmasın. Amaç Türkiye’yi bölmek parçalamaktır. Geriye doğru dönüp bakınca terörle mücadelemizin niçin arzu ettiğimiz biçimde ilerlemediğini daha iyi görüyoruz. Hırsız içerde olunca kapı kilit tutmaz. Suçüstü yakalandıkları halde mahkemede ne diyorlar; ‘duymadım, görmedim’ diye üç maymunu oynuyorlar. Kendilerini bekleyen acı sondan kurtulamayacaklar.

“AVRUPA’DAN CİDDİ İSTİHBARAT DESTEĞİ ALAMADIK”
Esasen bizim endişemiz sadece kendimiz için değil biz ülkemizdeki ve bölgedeki kardeşlerimizle birlikte tüm dünyanın iyiliği için çalışıyoruz. Türkiye’nin sözüne kulak verilmedikçe dünyada terör eylemleri artıyor. Türkiye 5 bin terör şüphelisini sınırdışı ederken 53 binine ülkeye giriş yasağı yaparken maalesef Avrupa ülkelerinde ciddi bir istihabarat desteği alamadık. Almanya bunlardan bir tanesidir. Hatta şu anda birçok NATO’da görev yapan subayları dahi bazı NATO’daki müttefiklerimiz iltica taleplerini kabul etmiştir.

“HAREKETE GEÇECEĞİZ”
Rusya da yaptırımlarını Sayın Putin’in attığı imza ile kalktı. İstihdamda sıkıntılı dönemi geride bıraktık. İşsiz kardeşlerimiz ama düz kardeşlerimiz… Bunları alın ki hem kardeşlerimize sahip çıkın hem de bu bir milli mesele, beraber bunu çözelim. 1.2 milyon kişi işe girdi.

Seçim ve karmaşa dönemini geride bıraktık. Önümüzdeki meseleleri çözmek için bir program harekete geçireceğiz. Ardından 2019 seçimine kadarki dönemi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Ayrıca 2039 dönemine kadarki çalışmalarımız için bir program hazırlayacağız. Milletimizin bu gayretlerine karşılık yeni atılım sürecine gireceğiz.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDOĞAN MUHTARLARA KONUŞTU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x