ERDOĞAN: 1 KURUŞ PARAM VARSA 1 DAKİKA DURMAM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefetin kendisi hakkında yurt dışında mal varlığı olduğu iddialarına yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisinin yurt dışı bankalarda hesabı olduğu iddialarına sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışında herhangi bir hesabı olmadığı belirterek, iddia sahiplerini ispata davet etti.

MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLA MÜKELLEFTİR
“Aynı zamanda müfteridir, yüzsüzdür. Eskiden beri şahsım ve ailem hakkında aslı astarı olmayan yalanlar üretir. Sanki hiçbir şey olmamış gibi pişkince çirkefliğe devam eder. Çocuklarım, kardeşim, eniştem, dünürüm, eski özel müdürüm, yurt dışına milyonlarca dolar para göndermiş. Daha önce de benim 3 milyar dolar param olduğunu iddia etmişti. Bu iddiaların da müşterisi çıkıyor. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bir şeyi iddia ediyorsan, onu ispatla senin ortaya koyman gerekir. Ben buradan artık ismini bile anmaya tenezzül etmediğim bu zata soruyorum. Öne sürdüğün iddiaların belgesi var mı? Varsa çıkar hemen ben gereğini yapayım. Yoksa çık milletin önüne iftira ettiğiniz söyle, özür dile. Aksi halde dünyanın en alçak suçu olan iftiracı konumuna düşeceksin. Bu zat ne ortaya belge koyabilecek ne de çıkıp özür dileyebilecek.”

“1 KURUŞ PARAM VARSA 1 DAKİKA DURMAM”
Erdoğan; “Tayyip Erdoğan’ın yurt dışında 1 kuruş parası varsa, herhangi bir bankada bunu ispat etsin. İspat ettiği anda Cumhurbaşkanlığı makamında bir dakika durmayacağımın taahhüdünü veriyorum. Bunu ispat edemeyen Kemal acaba o makamında duracak mı? O da bana taaahhüdünü versin.” diyerek meydan okuyarak, “Bunu ispat edemeyen Kemal, acaba o makamında duracak mı o da bana bunun taahhüdünü versin.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDOĞAN: 1 KURUŞ PARAM VARSA 1 DAKİKA DURMAM

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x