Erdek ilçemizde iki değerli kişi hayatını kaybetti. Düzler Mahallesi sakinlerinden, Mehmet Değirmenci’nin eşi ve birçok sevilen ismin yakını olan Feride Değirmenci aramızdan ayrıldı. Feride Değirmenci’nin cenazesi, bugün öğle namazının ardından Yukarıyapıcı Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Değirmenci ailesi, kendilerini bu zor günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor ve başsağlığı dileklerini kabul ediyor.
Diğer bir vefat haberi ise Yalı Mahallesi’nden geldi. Makine Mühendisi Berker Topçu, genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Topçu ailesi ve yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı bu acı kayıp sonrası, Berker Topçu’nun cenazesi bugün Yalı Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Erdek Mezarlığı’nda defnedilecek. Berker Topçu’nun ailesi ve sevenleri, bu zor günlerine destek olan herkese şükranlarını iletti.
Her iki aileye de başsağlığı ve sabır diliyoruz. Bu zor süreçte yanlarında olan dostları ve aile üyeleri, bu değerli kayıplarının hatıralarını yaşatmayı sürdürecek.
Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.