ERDEK’TE DOĞA SPORLARI COŞKUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür, sanat, tarih ve doğa sporları etkinliklerini tek bir çatı altında toplayan Erdek Zamanı Festivali tüm hızıyla sürüyor. 4’üncü ve 5’inci günlerinde doğa sporları etkinliklerinin ön plana çıktığı organizasyonda çok sayıda katılımcı Kapıdağ Yarımadası Bisiklet Turu’nun yanı sıra Ballıpınar ve Yukarıyapıcı köylerinde bulunan kamp alanlarında doğa ile buluştu.

Erdek Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği koordinatörlüğünde, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ve sponsor desteğiyle gerçekleştirilen Erdek Zamanı Festivali coşkuyla devam ediyor. İlk gününden itibaren kültür, sanat, tarih ve spor faaliyetleriyle katılımcılarına unutulmayacak anlar yaşatan Erdek Zamanı Festivali, 5’inci gününde doğa sporlarıyla ön plana çıktı. Yoğun katılımın sağlandığı Kapıdağ Bisiklet Turu ile güne başlayan Erdek Zamanı Festivali Ballıpınar ve Yukarıyapıcı’da kurulan kamp alanlarında insanları doğa ile buluşturdu. Bandırma Bisikletliler Derneği, Bandırma Dağcılık, Doğa Sporları İhtisas Kulübü ve 911 Arama Kurtarma ekiplerinin öncülüğünde düzenlenen etkinlikler katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

DOĞAYLA BULUŞTULAR

Saat 10.00 sularında Bandırma’dan pedal çeviren bisiklet sporcuları, Kapıdağ Yarımadası’nda turlayarak Ballıpına ve Yukarıyapıcı mevkiindeki kamp alanlarında konaklama yapmak üzere rotalarını şekillendirdi. Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı’nın startını verdiği bisiklet turunun başlangıç törenine Yeşil Valiz Sorumlu Turizm Derneği Başkanı Arzu Kutucu Özenen, Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, Türkiye Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve çok sayıda bisikletçi katıldı. Sporculara güvenli sürüş bilgilerinin verilmesinin ardından Bandırma Nikah Salonu’nun önünde toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Tarihi Kapıdağ Yarımadası Gezisi, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın düdüğüyle start aldı.

FESTİVALE YOĞUN İLGİ

22 Ağustos Salı günü başlayan Erdek Zamanı Festivali yoğun ilgi gördü. Festival kapsamında dağıtılmak üzere hazırlanan 5 bin program broşürü organizasyonun 3’üncü gününde tükendi. Aynı gün içerisinde ek olarak yapılan 5 bin baskınında büyük çoğunluğu katılımcılar tarafından alındı. Festivalin geride kalan 5 günlük kısmında ise katılım sayısı 20 bine ulaştı.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDEK’TE DOĞA SPORLARI COŞKUSU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x