ERDEK’TE AV SEZONU BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdek Avcılar Derneği Başkanı Ramazan Akdağ, yeni av sezonunun geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü itibariyle başladığını bildirdi.
2015/2016 av sezonunun 21 Şubat tarihinde yasaklandığını hatırlatan Erdek Avcılar Derneği Başkanı Ramazan Akdağ, yeni av sezonunun kazasız ve belasız geçmesi temennisinde bulundu.
Akdağ yeni av sezonuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “2016/2017 av sezonu Cumartesi günü başladı.
Biz Erdek Avcılar Derneği olarak her alanda sürdürülebilir avcılığı gözetiyor ve buna göre avlanıyoruz. Yeni av sezonumuzun tüm avcı arkadaşlarım adına geçtiğimiz av sezonu gibi kazasız bir şekilde geçmesini diliyorum. 13 Ağustos Cumartesi günü başlayan yeni av sezonumuzun tüm avcı arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
Erdekli tüm avcıların, Kara Avcılığı Kanunlarına ve Merkez Av Komisyon kararlarına uymaları gerektiğinin altını da çizen Akdağ, “Yasalara uymayanlar, yapılan denetimlerde idari para cezalarına çarptırılarak, mahkemelere sevk edilmektedir. Üyelerimiz, avcılığı sosyal bir faaliyet ve spor amaçlı yapmayı ve gelecek nesillere de doğal hayatı, nesli tükenmemiş av çeşitliliği ile miras bırakmayı ilke edinmelidir” diyerek sözlerine ekledi.

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDEK’TE AV SEZONU BAŞLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x