Erdek Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulundan Belediye Başkanı’na Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdek Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı makamında ziyaret etti. Bu nezaket ziyareti, yerel yönetim ve ticaret odası arasındaki iletişimin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Ziyaret sırasında, kent gelişimine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Her iki taraf da, Erdek’in ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunacak projeler üzerinde iş birliği yapma isteğini dile getirdi. Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Uz, Belediye Başkanı Burhan Karışık’a başarılı çalışmaları için teşekkür etti ve ticaret odası olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Burhan Karışık ise, ticaret odasının desteğinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti. Başkan Karışık, ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını ve Erdek’in daha iyi bir geleceğe taşınması için tüm paydaşlarla iş birliği içinde olacaklarını söyledi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu ziyarette, her iki kurumun da Erdek halkına hizmet etme konusundaki kararlılığı bir kez daha gözler önüne serildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Geyikli Beldesi Rehberi 2025 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Erdek Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulundan Belediye Başkanı’na Ziyaret

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x