Erdek’te Mahalle Çalışmaları İçin Muhtar Buluşması
Balıkesir’in Erdek ilçesinde, Belediye Başkanı Burhan Karışık, ilçe genelindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, mahallelerin ihtiyaçları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.
Mahalle İhtiyaçları Masada
Erdek Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı, muhtarların mahallelerindeki sorunları ve taleplerini doğrudan başkanla paylaşma imkanı bulduğu verimli bir ortam sağladı. Muhtarlar, özellikle altyapı eksiklikleri, yol yapım çalışmaları, temizlik hizmetleri ve sosyal belediyecilik faaliyetlerine yönelik ihtiyaçlarını dile getirdi. Bazı muhtarlar, mahallelerinde bulunan parkların yenilenmesi ve çocuk oyun alanlarının iyileştirilmesi talebinde bulundu. Diğer muhtarlar ise kırsal mahallelerde tarımsal desteklerin artırılması gerektiğini vurguladı.
Gelecek Projeler Hakkında Bilgi Paylaşımı
Belediye Başkanı Karışık, toplantıda Erdek’in gelişimi için planlanan projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Özellikle turizm potansiyelini artırmaya yönelik çalışmaların ve çevre düzenlemesi projelerinin önümüzdeki dönemde hayata geçirileceğini belirtti. Karışık, “Mahallelerimizden gelen talepler doğrultusunda en kısa sürede çözüme ulaşmak için ilgili birimlerimize talimat verdik. Muhtarlarımızla sürekli diyalog halinde olarak, Erdek’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
İşbirliği Vurgusu
Toplantıda, belediye ve mahalle muhtarları arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Muhtar görüşlerinin projelerde dikkate alınacağı ve ortak hareket ederek sorunlara çözüm bulunacağı belirtildi. Belediye Başkanı Karışık, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin sesi ve temsilcisidir. Onların görüşleri bizim için çok değerli” şeklinde konuştu.
Toplantı, karşılıklı soru
- cevap bölümünün ardından sona erdi.
Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA ADASI SEFERLERİNE BAŞLADI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.







Yorumlar kapalı.