ERASMUS “MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul müdürü Levent Obuz, öğrencilerinin AB’de Erasmus “Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği” staj programı hakkında bilgi verdi.

Levent Obuz, verdiği demeçte: “Bandırma Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Erasmus “Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği Projemizi gerçekleştiriyoruz. Ortağı olduğumuz Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerine Avrupa Birliği’nde Tıp Bilişimi Yeterlilikleri kazandırılması. Ve Proje sahibi olduğumuz ‘’Avrupa Birliği’nde Geriatrik Hasta Hizmetleri Stajı olmak üzere iki ayrı projeyi yürütmenin gurunu yaşıyoruz. Projemiz kapsamında Balıkesir Karesi Atatürk MTAL ve İstanbul Şişli Hamidiye Eftal MTAL yerel ortaklarımızdır. Okulumuzun ortağı olduğu ve sahibi olduğu 2 ayrı Avrupa Birliği Erasmus + Mesleki Eğitim Projesi kapsamında okulumuzdan Hemşirelik, ATT ve Anestezi alanlarından toplam 40 öğrencimiz, 5 öğretmen ve 3 idarecimizin eşliğinde 2´şer haftalık periyotlarla 2017 Nisan –Mayıs aylarında Macaristan-Çek cumhuriyeti ve Almanya’da eğitim ve yurt dışı staj faaliyetine katılacaklardır. projenin amacı mesleki eğitim alan öğrencilerin alanlarındaki AB uygulamalarını yerinde görüp öğrenerek ülkemizle kıyaslama fırsatı yakalamalarını sağlamaktır” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERASMUS “MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x